reklama

Listopad 2009

reklama
a wlasnie sobie uswiadomilam, ze zaczynam 3ci miesiac...... a dopiero test robilam....:-)

Oj, ja tez co dopiero test robilam a tu polowa ciąży już:szok:
5 miesiac leci:-)

martolinka no Ty juz rzeczywiscie niedlugo;-)
zaraz bedzie kwiecień:-)

kilolku u mnie ta ciaza tez jakas ponura i nerwowa:-(
a taka gruba sie juz czuje, ze szkoda gadać:-(
dzisiaj na nic nie mialam sily:no:

cześć:-):-)

tunczyki GRATULACJE!!!!
:-):-)

etna nie przejmuj się teściową Pawełkowi będzie dobrze wśród dzieci zobaczysz :tak:

dziunka szalona kobieto udanej przeprowadzki życzę a łóżko Julki świetne!!!!

polaa babo w ciąży jesteś głowa do góry :tak:

maxwell dobrze że z mężulem pogadałaś zawsze we dwójkę będzie wam raźniej coś wymyślić a skazy współczuję:-(

dziewczyny i chłopaku jak nie macie Klaudzi na fb to macie tu stronkę z jej zdjęciami zaje.bioza normalnie że się tak brzydko wyrażę... a wy się mam nadzieję nie pogniewacie ;-)
Klaudia Kula Photography- newborn photographer

prosze bardzo Jacku - czekoladowy skrytożerco, wstyd tak w ukryciu, samemu...

polaa ja już się ledwo ruszam, 10 kilo przytyłam :szok: masakra (od tej czekolady) a twarz mam tak nalaną że się sama w lustrze nie poznaję. To też nie poprawia mi nastroju :-(

aga ja wiem, ze jestem w ciazy ale czemu inne kobiety tak ladnie w niej wygladaja tylko nie ja??:-(

kilolku ja po dzisiejszym wazeniu 6.5 kg:zawstydzona/y:
ach szkoda gadać a jem wieczorami jak swinia:zawstydzona/y:
tzn staram sie nie najesc zwlaszcza na noc ale co ja mam zrobic jak mi tak sie chce jesc?!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(

to ja mam chyba jakieś cudowne lusterko w domu bo mi się zawsze wydaje że dobrze wyglądam dopiero jak się na zdjęciu zobacze to przeżywam koszmar :tak:
co do czekolady to mi mama przywiozła gorzką i wcale mi nie smakuje jak gorzka :-(, mam jeszcze jakąś gorzką nadziewaną i muszę wypróbować jak ona będzie smakować

reklama
prosze bardzo Jacku - czekoladowy skrytożerco, wstyd tak w ukryciu, samemu...

polaa ja już się ledwo ruszam, 10 kilo przytyłam :szok: masakra (od tej czekolady) a twarz mam tak nalaną że się sama w lustrze nie poznaję. To też nie poprawia mi nastroju :-(

aga ja wiem, ze jestem w ciazy ale czemu inne kobiety tak ladnie w niej wygladaja tylko nie ja??:-(

kilolku ja po dzisiejszym wazeniu 6.5 kg:zawstydzona/y:
ach szkoda gadać a jem wieczorami jak swinia:zawstydzona/y:
tzn staram sie nie najesc zwlaszcza na noc ale co ja mam zrobic jak mi tak sie chce jesc?!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(

KOBIETY ale przecież w ciąży to min 10 trzeba przytyć MINIMUM no i jest to taki okres że można jeść na potęgę nie ;-)
a potem dietka i tyle

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry