Banana biedna malutka :-( tak jej popsuli zabawę
Kilolek a czasem mama nie jest zazdrosna o relacje z teściową? Nasza babcia tak właśnie reaguje, wystarczy pochwalić za coś inną osobę i już babcia dogryza na różne tematy. Po latach z mamą zorientowałyśmy się że babcią kieruje zazdrość właśnie, czuje się niepotrzebna.
Co do złamania karnisza przez męża to mój A ma taki talent właśnie do psucia rzeczy

wyczucia nie ma czy ma pecha, nie mam pojęcia o co chodzi
Nie załamuj z tym mrozem

:-(
Lotka to samo od babci właśnie usłyszałam i słyszę po dziś dzień, wiem co czujesz. Tylko nie daj później rozpieszczać rodzicom Tomka kosztem młodszego maleństwa. Babcia z dziadkiem już teraz widać że się starają ale często i gęsto w nosie mają Asię i Miłka, a nad Julią się skupiają rzekomo dając jej miłość na którą my nie mamy czasu

Jacku każde dziecko ma chyba coś takiego jak zwalenie telewizora czy karnisza na sumieniu

mój A podpalił wiekową drewnianą szopkę stojącą w święta na stoliku, bo stwierdził że świeczka która przy niej stoi powinna się ładnie palić:-) moja babcia z kolei przewróciła choinkę i spaliła firankę, a ja zwaliłam całą meblościankę na siebie - cud że wyszłam z tego cało
Cleo dokładniej to przy takiej mieszance powstaje cytrynian glinu, który z łatwością przyswajamy i odkłada się w tkankach np. w mózgu, wątrobie uszkadzając je, powodując późniejsze choroby. Aluminium znajdujące się w samej herbacie nie szkodzi, bo go nie przyswajamy, dopiero po połączeniu z cytryną. Z kolei nadmiar cytryny powoduje np. nadwrażliwość zębów.
Ale sama piję hektolitry herbaty z cytryną

Trudno

choć fakt że wrażliwe zęby mam jak cholera
Pola, Banana podobno sparaliżowany u Was ruch przez opady śniegu, ale pocieszę, że na Bałkanach śnieg po pas
Asia śpi od pół godziny już na noc, na szczęście po wczorajszej biegunce dziś nie było śladu. Zaliczyliśmy dwa spacery przy -15 stopniach ale żyjemy

Asia małpa na pierwszym rękawiczek nie chciała
Martwię się o te chore poliki bo na brzuchu też ma suche plamy. Może to jednak nie mróz a skaza jakaś?