Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej a ja od dwóch dni zmagam się z bólem głowy.Nic nie pomaga.Ciśnienie 90/50 i nawet podwójna kawa nie działa.Mam dość....

wczoraj wchodzę z Asią do domu i od razu po rozebraniu się młoda usiadła do stołu wdrapując się na swoje nowe wysokie krzesło. I najpierw usłyszałam "Mama ja chcę patki". Mówię "Poczekaj na obiad". Za chwilę słyszę że młoda sobie śpiewa "Mamusia ja chcę patki, mamusia ja chę patki, patki chcę mamo!". Gdy nie zareagowałam to już była smutna udawana minka "Mamusiu, ja chcę patki, prosię!!!". No nic, nie będę dziecka głodzić, dostała całą miskę, aż się wysypywało, kulek czekoladowych. Wciągnęła w ciągu kilku chwil
Przylazła do kuchni, wyciągnęła z lodówki pół serka waniliowego i jedno danio i wciągnęła na poczekaniu
a potem to o 18 z nami obiad, normalną swoją porcję, oczywiście w większości ukochane surówki.

Witajcie,
dzis podobno już "ciepło " na dworze. Wybieramy się na spacerek. Mam dziś w planach kopiec kreta. Nigdy nie robiłam a jadłam u znajomych i było pycha. Po drodze muszę odebrać wyniki. Ciekawe jak moja tarczyca
Dziewczyny coś wczoraj wcisnęłam i ta część gdzie piszeszmy rozszerzyła się na cały monitor , a np.nowości , nowe wątki , wpisy w blogach spadły na dół. Jak to naprawić?
i pada śnieg