Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nic mi sie nie dzialo, nie bolalo od razu po, robilam wszystko ja z Kubą

nie 2007 na szczęście nie musi isc do zerówki ani do szkoły za rok (moze jesli chcesz, bo ja nie chce) ale musi chodzic do przedszkola - to moga być 5-latki lub przedszkolna "zerówka' do wyboru. natomiast 2009 juz niestety jako 5 letnie pójda do zerówki (szkoła lub przedszkole) a w wieku 6 lat do pierwszej klasy obowiązkowoKilolek - no właśnie, Ty będziesz wiedzieć na pewno, czy nasze dzieciaki (te starsze czyli rocznik 2007) muszą iść już do tej zerówki od września czy nie?
edit2; przyszla mi do glowy jeszcze jedna rzecz. Ja "odmawiałam" leczenia Kuby, bo w końcu cos o tym wiem i wiem jak wygląda adHd i jestem przekonana, ze on ADHD nie ma. Jest nadpobudliwy, owszem ale z tego sie wyrasta. Żeby nie było skonsultowałam z pediatra żeby miec tez spojrzenie z innej strony, rozwojowej. I teraz sobie mysle ze postawiły go w sytuacji skranego stresu żeby mi na forum udowodnic ze nie mam racji.