gosiulek73
mama K&K&A
Macie jakieś peleryny czy płaszcze przeciwdeszczowe dla dzieci? Własnie szukam....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, u nas dzis piekna wiosenna pogoda, sloneczko świeci, zaraz idziemy na spacer jupi :-):-)
Dziunka nie zazdroszcze prasowania firan, ja mam wszystkie takie "samo-prasujace" hihhi
Widzę, ze zamiary spotkania sie pojawiły to ja zapytam kiedy w końcu wszystkie sie spotkamy gdzieś w połowie drogi ??:-);-)

ale jeszcze trochę

u nas 16 st, sloneczko, leciutki wiaterek, wlasnie wyslalam mloda z tatusiem na spacer w sukience swetrowej i wiosennym plaszczyku. a sama zaraz spadam na kawke z przyjaciolkami :-) piekny dzien dzisiaj, az chce sie wyjsc na dwor

ale ja to stresy zajadam;-) teraz już też doszłam do swojej wagi po urodzeniu Asi po czym przytyłam. Po prostu mój organizm sam dochodzi do siebie a ja potem nie potrafię tej wagi utrzymać.
a waga od dłuższego czasu utrzymuje się na tym poziomie i niech tak zostanie
a tu tylko kolano nawala