ja z moimi obydwoma zawsze chodze sama na szczepienia i do pediatry. W godiznach gdy przyjmuja lekarze to chetnych do pomocy nie ma. Raz jeden jak jesczez bylamw ciąży to zbarałam moją mamę na bilans - o matko alez mi wstydu narobiła, pokłucila sie z lekarka, bo przeciez ona najmądrzejsza....
Deszcz pzrestał padac, obeschło w miarę, co prawda bloto po łydki ale wyszlismy troche na spacerek. Byliśmy w meblowym wybrac komode dla zuzi - wybieranie bylo ekspresowe, bo palma im odbiła akurat przy szklanych stolikach

potem jeszcze pohasali po podwórku, a do domu wróicliśmy z histeria, bo Michasiowi bardzo nei chcało się wracać.
dziś musiałam zlamać zalecenie gina

i zadzwonić do mojeje mamy (niezle mam zalecenia nie? ;-)) bo muszę przed czwarta być u psychologa a A. dopiero po 4 bedzie w domu, wiec potrzebna mi opieka do dzieci na 20 minut,. Taaa no dba kobieta o moje ciśninie, oj dba...
Ana widziałam to o wózkach ddtvn i nie dosć, ze drogie jak nie wiem co to badziewie jakies straszne. Tec o testowała pani gadżet jednego nei mogła złożyć, drugiemu budka chodizła tak, ze 200ł bym za to ne dała, jakby się rozpaść zaraz miał. Masakra. A z tych testowanych przez kobiety na spacerze to nawet myslalam o tym najtańszym - czarnym (ja chciałam kolorowy) a i tak się zastanawiałam cy nie szaleję zbytnio.