Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Bo chłopaki to prosta konstrukcja: coś do jedzenia, picia i z głowy 
.
, ale oczywiście nie musisz mi odpisywać. Widzę że udzielasz się dużo charytatywnie i pomagasz osobą w trudnych sytuacjach, to jest coś pięknego na co nie każdy potrafi się zdobyć. Jestem poprostu ciekawa jak wygląda twoja praca na codzień.
Ja mam tyle, ekhm, erotyki przed spaniem że już nie ma co mi się śnić

dzwonię a moje kochanie poszło na zakupy o 7 rano

wczoraj już przyjaciele i mój brat do 23 siedzieli (za blisko wszyscy mieszkamy hehe, no i nie wiem dlaczego tak lubią do nas przychodzić...), dzisiaj wszyscy łącznie z bratem A z żoną na Monopol się zapowiedzieli. Na szczęście wiedzą że z kasą krucho to i obciążać nas niczym nie będą;-) nie mniej głupio tak...
Gosia miała w nocy problemy żołądkowe - rzygało nam dziecko, ale jak widzę teraz jest już ok. Coś musiało jej stanąć. 

Muszę nauczyć się odstresowywać, bo biedne moje meble.

itd. itd.

mam wątpliwości;-). Bo chłopaki to prosta konstrukcja: coś do jedzenia, picia i z głowy. .