• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
hej
wpadłam się przywitać , u nas kolejna ciężka noc Kuba się coraz bardziej męczy z tym katarem chociaż teraz już wiem dlaczego , ostatnio gwizdał nosem przez sen , teraz się co chwilę budzi :-( , ech dzisiaj kolejny dzień walki z katarem
zaraz się biorę za sprzątanie a potem chyba jakiś kapuśniak ugotuję
Marta mi kiedyś lekarka powiedziała że najlepiej brać zwykły czysty magnez bez żadnych dodatków , nie wiem co zażywasz ale mi polecała asmag
Ula ja z wysypką też nie pomogę , może czegoś Oliś dotknął i stąd mu coś wyszło?
Jacek się pojawia ale nie udziela się zbytnio z tego co widzę ;-)

Cze i czołem... siedzę w robocie, pogoda do d... , ehh
Martolinka - znam ból skurczowy, współczuję ... "uroki" ciąży.
Ania - szybkiej walki z katarem.
Ula - nie pomogę z wysypką.

Lecę dalej.. sorka, że tak po łepkach, ale takie "uroki" pracy.

Kurka jestem, jestem tylko gonię was od 48 godzin.
Jest ciężko i nie wyrabiam. Depresja Jagody osiągnęła kolejny pozom (przestała z nią walczyć), w pracy kupę zajęć (telefon cały czas dzwoni), zaczęła się wiosna i trza dom dalej budować (wczoraj zamówiliśmy gont bitumiczny - karpiówkę bo o niej marzyła, ale jej juz nic nie cieszy), jednocześnie próbuję łatać papę bo nam wiatr dziury porobił.
Tyle Wam miałem do napisania ale to wszystko umyka jak doganiam czołówkę.:-)
Uleńka jak "klikasz z kibelka":-) to z komórki czy natbooka/pada?

Mag+B6 to potwierdzone lepsze wchłanianie.

Dziś wpadłam na swietny pomysł i sciągnęłam tesciów na spacerek z Oliskiem. Poszłam do sklepu i niby słonca nie ma, jest lekko ddżysto, ale tak wilgotnie przyjemnie ze spacer z dziadkami dobrze małemu zrobi. Więc poszli, ja ogarniam kuchnię i odpoczęlam na sekundę.

Jacku mam laptopa :) Co to za depresja żony? Wspołczuję Wam bardzo. Pewnie jest jej bardzo cięzko i wtedy nic nie cieszy :( Problem z pracą, czy coś poważniejszego? A może "tylko" zasiedzenie w domu przybiło dziewczynę? Mam nadzieje ze szybko przejdzie!

Ja za tydzien do ginekologa gnam. Chyba jednak mam zapalenie jajników bo ciągną mnie juz od 3 tygodni gdzies, az do kolan. Szczegolnie odczuwalne jest jak dluzej pochodzę. Nic nie mowilam Wam ale myslalam ze jestem w ciązy jakis czas temu bo dokladnie tak samo mnie bolały jak zaszlam w ciążę ale dostalam okresu i dlatego tez do lekarza nie moglam isc. Teraz przyjmuje we wtorek wiec czekam. Juz dawno tego nie mialam, ale jakis czas temu wyskoczylam na dwor dac jesc psiakom w krotkiej kurtce i samych rajstopach, w tylek mi wiało ale zakrywalam sie trochę, chyba za mało, echhhhhhhhhhhh

MagneB6 ja tez bralam i tez polecało mi go dwoch ginekologów :)

Hej:-)
Ja tak na szybciorka z kompa rodziców:-)
Pobudka dzisiaj była o 5.30, godzinę później już w autku i do rodziców.
Marychę coś bierze katar i jest zaflegmiona, więc muszę dryndnąć do znajomych, co byliśmy z nimi umówieni na sobotę (znajoma w ciąży plus dwulatek)..Byłam na poczcie nadać paczkę;-)-Kilolek może jutro bedziesz miała. I normalnie jestem w szoku - zero ludzi na poczcie, a u nas w Zabrzu non stop ogonek.
Martolinka, wsółczuję skurczu -oj, pamiętam jeszcze ten ból w ciąży!!Ja piłam magnez musujący.
Jacku, trzymam kciuki za Jagodę, żeby jej deprecha szybko przeszła..
Uleńka, zdrówka!!!
Moja Marta kończy dzisiaj 3 miesiące, normalnie szok, jak ten czas ucieka!!!

reklama
Jacku, nie wiem czy już o tym pisałeś wcześniej - może ja nie doczytałam, bo mam parodniowe przerwy i potem nie daję rady nadrobic. Co z depresja Jagody ? Dlugo to juz trwa ? Czym jest spowodowana.. Trzymam mocno kciuki, zebyscie jakos sobie z tym poradzili:baffled:

Ula, do lekarza !! Ja mialam dziwne bole zanim zaszlam w ciaze, tez poszlam na usg bo myslalam ze to jakis miesniak. A zapalenie przydatkow to chyba nic fajnego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry