reklama

Listopad 2009

Hej Dziewczynki
Ja w końcu usiadłam.
Rano była u nas kuzynka wwieku Kacpra więc się pobawili.Później pojechaliśmy do T-mobile przedłużyć umowę.W koncu nie kupiłam na allegro tylko normalnie wzięłam tam.
Rozwiesiłam pranie,małego uspałam i zasiadłam.
A teraz biorę się za nadrabianie.

edit.Biedronkę,cyrk lubię i wybieram się do niego żeby Kacper zobaczył zwierzęta na żywo.Niestety do zoo mamy daleko.
Szyca nie lubię:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hey!
wiecie coa ja to głupia jestem... Dziś jak wstałam po nocce mój Jarek mi oświadczył, że zginąl ostatni smoczek i ja wkurzona bo akurat dzisiaj jak mam nocki i musi przed moim wyjściem usnąć. Położyłam go na drzemkę i pomarudził z 40 minut i padł bez smoczka. Chyba nie doceniam mojego dziecka hehe... Co do Biedronki i cyrku to lubię i to i to. Jestem ciekawa Cleo jak Jgi zareaguje. Ja mam zamiar pójść po wypłacie na to przedstawienie: Afrykańska przygoda Oczywiście jak będzie cieplej to obowiązkowo Zoo zaliczymy i planuję tutaj na Dinozaury: Park Dinozaurów JuraPark Krasiejów

Martolinka widzę, że ładnie się kulasz hehe...
Anawawka, Mamajuli co do nocek to kwestia przyzwyczajanenia. Szkoda tylko, że nie mogę się zdrzemnąć. Niestety u nas się zapierdziela na nogach cały czas...
Etna bardzo dobrze wytłumaczyłaś :))) Pytam się dlatego, że sama Konradowi planuję. A powiedz płaci się za to czy finansuje nasz fundusz.
Maxwell jeszcze troszku a Martusia zacznie się przemieszczać :)))
Martolinka i Mamajuli no teksty mnie rozwaliły :))))

O raju wiecie co mi dzieci przed sekundom powiedziały?
Mówię im że zaraz jemy zupę i idą spać, a Julia na to "czemu my musimy robić to co ty nam każesz, przecież ty możesz robić to co my ci każemy":szok: no super za niedługo zostanę ich zakładnikiem.:cool:

Córa myśli logicznie:cool2::-D

Wymarzłam dziś okrutnie. Nie wiem jak u Was ale w Sopocie padał śnieg:cool2: aż przecierałam oczy ze zdumienia

Jeżeli chodzi o aktorów-facetów to nie lubie blondynów:-D tak jakoś już mam.. choc jest jeden jedyny , który jest tak brzydki , że aż ładny - Gerard Depardieau:happy:

edit. Aza my byliśmy na afrykańskiej przygodzie i polecam!!

Witam i ja:-)

Mlody wlasnie zasnąl więc zasiadam przed kompa:-D
Oj coraz mniej siły mam:zawstydzona/y: a jeszcze dwa miesiące:-(

martolinka ale jaja z tym śniegiem u Was:szok:
Alicja chyba rzeczywiście czeka na lepszą pogodę :)

Cleo daj znać jak się Igiemu podobało w cyrku:tak:

Co do Biedronki to zawsze jak byłam w Polsce kupowałam w niej pieluszki i chusteczki mokre Dada:tak: i byłam zadowolona:-)
No, tak niektorzy uważają, ze tam są gorsze bo tańsze rzeczy.
Ale cóż...

Szyca lubię:-)

Na obiad zrobilam dzisiaj tylko pomidorową, nic wiecej mi sie nie chciało.
W czwartek do nas moi rodzice przylatują, muszę poważnie z mama pogadać jak to bedzie z tą jej pomocą jak sie Mały urodzi, ja nie chce teściowej na czas mojego pobytu w szpitalu i kilka dni pozniej, absolutnie nie.

Aza, wow, gratulacje dla Konradka w takim razie!!!Ja, jak sobie pomyślę, żeby zlikwidować smoczek Marysi, to jestem "ciężko przerażona"..jeszcze się nie mogę przemóc, żeby zrobić z tym porządek.
Martolinka -śnieg???:szok::szok::szok: Nieźle..u nas ok.10 stopni, nie jest źle..jak tam "krocze"?:-p:-p
Polaa, dasz radę!!:tak: Uwielbiam pomidorówkę...zawsze, jak robię rosół, to specjalnie dla siebie odlewam go innego garnka i przerabiam na pomidorową, bo moi to wolą rosół..

Kurcze, Marysię oduczyłam "zabawy" przy kabelkach, to teraz Martula do nich się "turla"..oj, zaczynamy kolejny etap:tak:

reklama
ohohohooooo martolinka moze sie cos rozkręci ;p

a ja dzisiaj jakos na szybciocha zrobiłam małemu ziemniaki z masłem i 2 jaja sadzone. a teraz gotuje brokułową.

jutro wybiore sie na miasto, do biedrony i moze odwiedze ciocię. Zupa bedzie gotowa a na drugie znów coś na szybciocha wymysle :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry