reklama

Listopad 2009

reklama
martolinka ja co prawda nie mam wanny ale kupiliśmy takie rybki antypoślizgowe w il 6szt i Kuba jak się kąpie to je sobie ściąga i myje we wiaderku (kochany synek ;-))
maxwell to może niech wezmą mniejszą dopłate od was w ramach remontu?? bo pewnie oni nie będą mieli co u was zmieniać
jeśli chodzi o włosy to leciały mi garściami , pilnowałam przede wszystkim jedzenia dzieciaków ,ale nawet mój mówił że one są wszędzie , no i zaczełam używać szamponu Radical ze skrzypem i jest trochę lepiej :tak:

Dziewczyny jestem happy bo Konrad usnął bez smoczka :))) Zależło mi bardzo aby usnął przed moim wyjściem ponieważ ja wychodzę o 21.30 a Jarek wraca o 22.30 i na godzine zanoszę nianie do sąsiadki. Zawsze go usypiam aby nie musiała tu przychodzić i dziś też się udało :))) Ja właśnie pije kawe i zaraz spadam do pracy...

AniaSm, tam jest trochę skomplikowana sytuacja. Babka mieszka z synem ,mąż się wyprowadził i w ogóle się rozwodzą. Dlatego ona chce mniejsze mieszkanie. I teraz tu jest mały zonk, bo ona chce się starć o dopłatę do czynszu w spółdzielni, a tam jest warunek, że metraż nie może być większy niż 52 metry..My mamy, uwaga - 52,5:-D Jutro ona ma się dowiedzieć, czy podarują jej te pół metra, wtedy będzie chętna na negocjacje..
Co do remontu - my mamy wszędzie gładzie zrobione, nowe płytki i kafelki, panele, drzwi powymieniane, okna i w ogóle.Musiałaby jedynie, jeśli by jej bardzo zależało, to tylko farbę odświeżyć..
A u niej jest do zrobienia cała kuchnia, cała łazienka i kibelek, gładzie w przedpokoju i jednym z pokoi..trochę jest co robić..obadamy;-)

maxwell powiem ci że sporo do zrobienia ale skoro ona by się decydowała to może utargowalibyście tą dopłate , poza tym 52m i dwa pokoje to moja mama ma 48m i 3 pokoje :szok:

reklama
No właśnie, dlatego zobaczymy - jeśli już się ona zdecyduje, co postanowi z tą dopłatą..bo my aż takiego ciśnienia nie mamy na tą wymianę (choć ten trzeci pokój...ech..):-)

Ni, zmykam się kąpać i nyny, miłej nocki dziewczyny:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry