Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cos sie mu pozmienialo. Mowie mu dzisiaj ze za dwa dni przylatuje babcia z dzaidkiem a On caly czas sie upiera, ze babcia Ania (teściowa) więc maz mu powiedzial, zeby pogadal z mama to może babcia Ania też przyleci
no, juz jej kupuje bilet
Ostatnim razem jak byla u nas, wziela Go na spacer az dwa razy i dziecko zapamietalo.Dziewczyny jestem happy bo Konrad usnął bez smoczka)) Zależło mi bardzo aby usnął przed moim wyjściem ponieważ ja wychodzę o 21.30 a Jarek wraca o 22.30 i na godzine zanoszę nianie do sąsiadki. Zawsze go usypiam aby nie musiała tu przychodzić i dziś też się udało
)) Ja właśnie pije kawe i zaraz spadam do pracy...
. Tyle kasy mi odtracaja z wyplaty za swiadczenia zdrowotne to nie bede jeszcze placic za prywatne wizyty. Jedno szczescie że na razie trafiam na "dobrych" lekarzy.
ja to uwielbiam dziki skwar 
, także spotkania do 15:30 mogę włożyć między bajki mówię oczywiście o tygodniu
. A jakie macie plany na ten weekend majowy? Może jakoś wtedy by nam się udało, tylko znów ja pracuję w te dni
, ale odpadają mi dodatkowe prace, bo dziadki się zapowiadają.
a może Kubie imię się podoba?
Potem była akcja boli mnie oko, nie mogę otworzyć, boli mnie ucho nie słyszę, boli mnie ręka ... kombinuje to moje starsze jak tu nie iść do przedszkola...
A człowiek się stresuje, że znów się jakaś choroba przyplątała....