reklama

Listopad 2009

ale w spoldzielni jej sie raczej nie zgodza z ta doplata. U tesciowej w pracy est taka babka, bardzo cienko z dzicmi przedzie, zarabia 700zl i tez chciala taka doplate ale sie nei zgodizli, bo ma wlsnie 0,5 metra za duzo. No ale inna spoldzielnia

reklama
Hejo!
Koszmar usypiania za nami, ciekawe co jeszcze przed;-)
Cleo - szkoda, że nici wyszły z cyrkiem.
Martolinka - Ala niech poczeka jeszcze ze 2 dni, może przymrozków nie będzie;-)
Maxwell - fajnie by było gdyby Wam wyszło z tym mieszkaniem.
AZA - brawa dla synka.;-)
Do wcześniejszych postów nie odniosę się, bo wena twórcza mi zdechła.:zawstydzona/y:
Coś mi się ziewa jak mopsikowi, cholewa...

przepraszam że nie odpowiadam na wasze posty ale padam....
napisałam odwołanie do przedszkola,mąż jutro złoży
Helenka ma straszny katar,przydusza się...szkoda mi jej bo cierpi
nie podoba mi się to ze po uszach się drapie

maxwell no rzeczywiście duzo macie do remontu ale może jakoś to będzie.
Oby poszło po Waszej myśli;-)

sawi zdrowka dla Helenki:tak:

Cleo szkoda, ze Wam nie wyszlo z tym cyrkiem , ale nastepnym razem;-)

Kuba niedawno poszedł spać:szok: cos sie mu pozmienialo. Mowie mu dzisiaj ze za dwa dni przylatuje babcia z dzaidkiem a On caly czas sie upiera, ze babcia Ania (teściowa) więc maz mu powiedzial, zeby pogadal z mama to może babcia Ania też przyleci:szok: no, juz jej kupuje bilet:-D
ale Kuba rzeczywiscie o Niej czesto wspomina. Ze chce z Nia isc na plac zabaw a nie ze mną:zawstydzona/y: Ostatnim razem jak byla u nas, wziela Go na spacer az dwa razy i dziecko zapamietalo.

Dziewczyny jestem happy bo Konrad usnął bez smoczka :))) Zależło mi bardzo aby usnął przed moim wyjściem ponieważ ja wychodzę o 21.30 a Jarek wraca o 22.30 i na godzine zanoszę nianie do sąsiadki. Zawsze go usypiam aby nie musiała tu przychodzić i dziś też się udało :))) Ja właśnie pije kawe i zaraz spadam do pracy...

Super!!! to wielki sukces teraz musisz byc tylko konsekwentna

jesli chodzi o pawła testy to oczywiscie na NFZ ja prywatnie chodze tylko do dentysty i dermatologa :tak:. Tyle kasy mi odtracaja z wyplaty za swiadczenia zdrowotne to nie bede jeszcze placic za prywatne wizyty. Jedno szczescie że na razie trafiam na "dobrych" lekarzy.

<Martolinka> rozkrecaj sie rozkrecaj ;-) a u Nas tez padał dzisiaj śnieg

Mama zazdroszcze upału oj strasznie :zawstydzona/y: ja to uwielbiam dziki skwar :-D

Cleo dopiero do mnie dotarlo, ze na terapie dziadek jedzie, bo aj nie dojde, wiec spokojnie mozecie wpasc w piatek. Tylko ja Cię ze stacji nie odbiore ale to moze z Sawi sie umowisz

reklama
Cze
dopiero po poście kikolka do mnie dotarło, że nie odpisałam na post Cleo - niestety ja pracuję od pon do piątku:zawstydzona/y:, także spotkania do 15:30 mogę włożyć między bajki mówię oczywiście o tygodniu:wściekła/y:. A jakie macie plany na ten weekend majowy? Może jakoś wtedy by nam się udało, tylko znów ja pracuję w te dni:zawstydzona/y:, ale odpadają mi dodatkowe prace, bo dziadki się zapowiadają.
Polaa - czasami dzieci opowiadają o jednych dziadkach a myślą o drugich:-D:-D a może Kubie imię się podoba?
Zakręcona jestem na maxa, dostałam aneks do podpisania ze żłobka, dopiero dziś rano mnie olśniło, że trzeba przeczytać i podpisać.:zawstydzona/y: Potem była akcja boli mnie oko, nie mogę otworzyć, boli mnie ucho nie słyszę, boli mnie ręka ... kombinuje to moje starsze jak tu nie iść do przedszkola... :szok: A człowiek się stresuje, że znów się jakaś choroba przyplątała....:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry