reklama

Listopad 2009

MARTOLINKA Maxwell wie co mówi, niech szanowny małżonek zwiększy dziś dawkę maślanki i będie gut.

MAXWELL Jaśko też spi ze smokiem i wiem, że czas na jego pożegnanie, ale już słysze te jego płacze. Ale mój plan jest taki smokol czerwony, którego mój syn uwielbia właśnie zaczął pękać. Zrobiłam mu raz akcje, że jednego obcięłam, ale na noc dawałam innego, więc cwaniak wiedział, że są dwa. Teraz jak się po spaniu z nim pieści to pokazuje mu dziurę i mówie, żeby dyduś sobie odpoczął bo ma już dziurkę. Mam nadzieje, ze jak dziura będzie już duuuża to zareaguje jak na tego obciętego, sam go do śmieci wywalał. ALe to moje pobożne życzenie.

reklama
Kuba też ma jeszcze nanio (nie wiem czemu tak sobie smoczek nazwal ale niech mu bedzie) do spania:tak: porozgryzany ale nowego już nie kupię, wie dobrze ze jest jeden bo zawsze po spaniu odklada Go na swoje miejsce i wychodzac z pokoju dwa razy sie obraca i sprawdza czy lezy tam:-D

hej wrocilam,zeyje, chociaz ledwo,zaraz napisze co i jak

Michał tez jesczez ze smokiem, mimo, z eprobiuje go odstwic juz dlugo tzn poobcinalam go juz, jest stary,sma zaczyna pekac i nic, a wrecz corz gorzej. Pozwalam tylko do spnia ale jeczy za nim calymi dniami. Własnie ustalilismy ostateczny termin odsmokownaia na dlugi weekend. Z tata bedzie latwiej.

Cleo w piatek Kuba ma terapie od 13,30 do 14,30, chyba zeby babka odwolala. Mi juz glupio odwolywac, bo strasnzie duzo odwolywalam ostatnio

Kuba już prawie 3 tygodnie bez smoka śpi :tak: i sam odstawił :-) , ma jednego ale nawet go do buzi nie wkłada ,czasem się nim tylko pobawi i odkłada , dlatego jak tylko przyjedziemy do NO do domu to muszę szybko schować 2 które leżą na szafce
maxwell gdzie jesteś?? jak mieszkanko zmieniacie??
jeśli chodzi o zakupy to my będąc w PL najczęściej kupujemy w Kauflandzie bo mamy najbliżej ,jeśli chodzi o pieluchy to przywoże ze sobą bo tutejsze mi nieodpowiadają

Dziewczyny , czy macie mate antypoślizgowa w wannie? u nas ona na te stronie , gdzie są wypustki do przyklejania zgromadził się czarny osad ?grzyb? już drugi raz porządnie ją szorujemy , ale do końca nie schodzi. Zastanawiam sie , czy jest na to jakis sposób? preparat? Zawsze nowe można kupić , ale pytam , bo szkoda wyrzucic

Jestem, jestem:-p
No więc byliśmy tam..mieszkanie na 5 piętrze, nie na wprost windy, tylko to drugie.
Pokoje niby trzy, kuchnia jakaś węższa, lepszy przedpokój, ale..no właśnie..ale..
Dużo do remontu tam jest:-( Babka potem przyszła od do nas i widać, że to co zobaczyła,
spodobało się jej..ma dać znać, co ona myśli, ale i my się ciężko zastanawiamy..
No nic, zobaczymy, co dalej..

AniaSm, fajnie masz z tym smokiem.oj, ja czuję, że długa droga przed nami z tym..a jeszcze mam pytanie-lecą Ci włosy? Mi masakrycznie - łykam tabletki, myje specjalnym szamponem, wcieram jakieś kapsułki -ale nic nie pomaga..lecą nadal..
Martolinka, myśmy już zlikwidowali matę jakiś czas temu..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry