reklama

Listopad 2009

reklama
Pathanka, ja też myślę, jak Martolinka..jeśli dadzą Ci normalną umowę i odpowiadało by Ci to, coś byś robiła - to warto przemęczyć się te dwa, trzy m-ce, za niższą stawkę..tak było u mnie.
A te spaghetti to nic skomplikowanego. Makaron ugotować, mięsko z kurczaka usmażyć, w te mięsko walnąć sos ze słoika:-D;-) i polać tym sosem makaron;-)
o moj ulubiony obiad :-) cale szczescie A. tez :-) tylko sosy zmieniam by nie bylo za jednolicie hehe ale raz w tygodniu zawsze jest. A. lubi z makaronem spagetti wszystko jedno cyz to sos chnski czy slodko-kwasny

oj i ja bym pojechala do zoo ale niestety moze w czerwcu. Musze chlopakom zalatwic wypad do zoo z dziadkami. Przy okazji troche wolnego bym miala :tak:

A zapomniałam jeszcze dodać, że praca ta jest sezonowa, czyli sezon trwa właściwie tak jak rok szkolny. od stycznia do marca praca po 8h, od kwietnia do czerwca po 11h i od wrześńia do listopada po 11h, a grudzień po 8h. Nadgodzin nie płacą, bo te nadgodziny oddają w wakacje i feriezimowe, wtedy ma się wolne całe 2 m-ce wakacji 3 tyg ferii.
Teściowa z Jaśkiem 11 h by nie dała rady sama i tego boje się najbardziej, a mąż też długo w pracy jest. I nie wiem czy ja dałabym radę nie widzieć się z nim w ogóle przez te gorące miesiące, bo wtedy 6 dni w tyg. po 11 h :szok:

Babka powiedziała mi, że na podwyżkę mogę liczyć po jednym sezonie wtedy są rozdzielane dla tych, którzy najlepiej się wykazuję.

MAXWELL czyli tak jak zwykłe spagetti tylko, że z cycorkiem a nie mielonym mięchem.

o moj ulubiony obiad :-) cale szczescie A. tez :-) tylko sosy zmieniam by nie bylo za jednolicie hehe ale raz w tygodniu zawsze jest. A. lubi z makaronem spagetti wszystko jedno cyz to sos chnski czy slodko-kwasny

oj i ja bym pojechala do zoo ale niestety moze w czerwcu. Musze chlopakom zalatwic wypad do zoo z dziadkami. Przy okazji troche wolnego bym miala :tak:
to w czerwcu się wybierzemy razem??
taka ładna dzis pogoda,potem skocze na miasto,bo teraz czekam na kuriera z przesyłką (zamówiłam piłkę fitness dla siebie i dla Helki bo muszę z nią ćwiczyć,znajoma rehabilitantka poinstruowała mnie jak co robić i mam działać,bo mała ma 8msc i sama nie potrafi siedzieć nawet na sekunde a o raczkowaniu to nie wspomnę ,więc mam robić ćwiczenia wspomagające :-D na tej piłce a przy okazji sama będę robić brzuszki)

A zapomniałam jeszcze dodać, że praca ta jest sezonowa, czyli sezon trwa właściwie tak jak rok szkolny. od stycznia do marca praca po 8h, od kwietnia do czerwca po 11h i od wrześńia do listopada po 11h, a grudzień po 8h. Nadgodzin nie płacą, bo te nadgodziny oddają w wakacje i feriezimowe, wtedy ma się wolne całe 2 m-ce wakacji 3 tyg ferii.
Teściowa z Jaśkiem 11 h by nie dała rady sama i tego boje się najbardziej, a mąż też długo w pracy jest. I nie wiem czy ja dałabym radę nie widzieć się z nim w ogóle przez te gorące miesiące, bo wtedy 6 dni w tyg. po 11 h :szok:

Babka powiedziała mi, że na podwyżkę mogę liczyć po jednym sezonie wtedy są rozdzielane dla tych, którzy najlepiej się wykazuję.

MAXWELL czyli tak jak zwykłe spagetti tylko, że z cycorkiem a nie mielonym mięchem.
kiepskie warunki :sorry2:

Witam się i ja :))) Byłam dziś u lekarza i mam L4 do środy wiec myślę, że się wykuruję. Konrad właśnie usypia kolejny dzień bez smoczka jupiii.... Jeszcze rano się upomina ale w ciągu dnia i do spania już nie, więc myślę, że kwestia kilku dni a całkiem zapomni....

Maxwell u nas też dziś spaghetti autorstwa mojego męża. Nawet Konradkowi smakowało :)))

Pathanka szkoda, że tak kiepskie warunki. Szukaj dalej a na pewno na coś trafisz...

Anawawka ja podobnie jak Cleo mam nadzieję, że te choróbska dadzą Wam wreszcie kiedyś spokój.

Cleo my mamy Zoo w cenie: normalny 25 zł a ulgowy 15 od 3 roku życia więc też już niedługo... Jest u nas jeszcze całoroczny bilet i koszt takiego 120 za osobe dorosłą. Wchodzisz wtedy ile chcesz i kiedy chcesz, bez stania w kolejkach. Ważny jestt rok od zakupy i gdybym miała bliżej to pomyślałabym nad tym....

Witam się i ja :))) Byłam dziś u lekarza i mam L4 do środy wiec myślę, że się wykuruję. Konrad właśnie usypia kolejny dzień bez smoczka jupiii.... Jeszcze rano się upomina ale w ciągu dnia i do spania już nie, więc myślę, że kwestia kilku dni a całkiem zapomni....

Anawawka ja podobnie jak Cleo mam nadzieję, że te choróbska dadzą Wam wreszcie kiedyś spokój.

Cleo my mamy Zoo w cenie: normalny 25 zł a ulgowy 15 od 3 roku życia więc też już niedługo... Jest u nas jeszcze całoroczny bilet i koszt takiego 120 za osobe dorosłą. Wchodzisz wtedy ile chcesz i kiedy chcesz, bez stania w kolejkach. Ważny jestt rok od zakupy i gdybym miała bliżej to pomyślałabym nad tym....
gratuluję (odnośnie smoczka)

co do zoo to w Wawce podobno dla 2 osób bilet roczny 120zł kosztuje,ale dla nas nie ma sensu kupować rocznego,pojedziemy 3 razy w roku i taniej nas wyjdzie
co innego jakbym w Wawce mieszkała to pewnie bym kupiła roczny i często tam bywała,a tak to doliczyć koszt dojazdu,jakiś obiadek to spore wydatki

Pathanka faktycznie kiepsko, ja tez bym sie zastanawiala na twoim miejscu. A skoro oddaja nadgodziny w wakacjje tzn ze wakacje nie pracujesz ale masz w pelni platne?? a ty tylko telefoniczny i mailowy masz kontakt z tymi szkolami czy musisz jezdzic do nich?

o mama wy to macie dobrze z tym zoo. A twoja mam sie zwierzakami zajmuje?

Sawi ja ci to powiem w czerwcu czy ja sie wybiore :D moze ja nie bede sie w stanie do spozywczaka wybrac z ta banda :D

kilolku moja mama pracuje w ochronie przy kasach a i nocki tez ma ......

ps. u nas dzisiaj taki upał ze Marcel siedząc w wózku spocił sie jak mysz ;/ a miał na sobie tylko bodziaka, jeansy i zapinany sweterek ..............

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry