Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o moj ulubiony obiad :-) cale szczescie A. tez :-) tylko sosy zmieniam by nie bylo za jednolicie hehe ale raz w tygodniu zawsze jest. A. lubi z makaronem spagetti wszystko jedno cyz to sos chnski czy slodko-kwasnyPathanka, ja też myślę, jak Martolinka..jeśli dadzą Ci normalną umowę i odpowiadało by Ci to, coś byś robiła - to warto przemęczyć się te dwa, trzy m-ce, za niższą stawkę..tak było u mnie.
A te spaghetti to nic skomplikowanego. Makaron ugotować, mięsko z kurczaka usmażyć, w te mięsko walnąć sos ze słoika;-) i polać tym sosem makaron;-)

to w czerwcu się wybierzemy razem??o moj ulubiony obiad :-) cale szczescie A. tez :-) tylko sosy zmieniam by nie bylo za jednolicie hehe ale raz w tygodniu zawsze jest. A. lubi z makaronem spagetti wszystko jedno cyz to sos chnski czy slodko-kwasny
oj i ja bym pojechala do zoo ale niestety moze w czerwcu. Musze chlopakom zalatwic wypad do zoo z dziadkami. Przy okazji troche wolnego bym miala![]()
na tej piłce a przy okazji sama będę robić brzuszki)kiepskie warunkiA zapomniałam jeszcze dodać, że praca ta jest sezonowa, czyli sezon trwa właściwie tak jak rok szkolny. od stycznia do marca praca po 8h, od kwietnia do czerwca po 11h i od wrześńia do listopada po 11h, a grudzień po 8h. Nadgodzin nie płacą, bo te nadgodziny oddają w wakacje i feriezimowe, wtedy ma się wolne całe 2 m-ce wakacji 3 tyg ferii.
Teściowa z Jaśkiem 11 h by nie dała rady sama i tego boje się najbardziej, a mąż też długo w pracy jest. I nie wiem czy ja dałabym radę nie widzieć się z nim w ogóle przez te gorące miesiące, bo wtedy 6 dni w tyg. po 11 h
Babka powiedziała mi, że na podwyżkę mogę liczyć po jednym sezonie wtedy są rozdzielane dla tych, którzy najlepiej się wykazuję.
MAXWELL czyli tak jak zwykłe spagetti tylko, że z cycorkiem a nie mielonym mięchem.

gratuluję (odnośnie smoczka)Witam się i ja)) Byłam dziś u lekarza i mam L4 do środy wiec myślę, że się wykuruję. Konrad właśnie usypia kolejny dzień bez smoczka jupiii.... Jeszcze rano się upomina ale w ciągu dnia i do spania już nie, więc myślę, że kwestia kilku dni a całkiem zapomni....
Anawawka ja podobnie jak Cleo mam nadzieję, że te choróbska dadzą Wam wreszcie kiedyś spokój.
Cleo my mamy Zoo w cenie: normalny 25 zł a ulgowy 15 od 3 roku życia więc też już niedługo... Jest u nas jeszcze całoroczny bilet i koszt takiego 120 za osobe dorosłą. Wchodzisz wtedy ile chcesz i kiedy chcesz, bez stania w kolejkach. Ważny jestt rok od zakupy i gdybym miała bliżej to pomyślałabym nad tym....