reklama

Listopad 2009

reklama
Dzień dobry,

Antek przyszedł dziś rano do nas i oświadczył "wiosna przyszła". I chyba faktycznie w końcu ją mamy , bo powietrze jest bardzo rześkie. Dziś już zupełnie leniwie robię makaron z truskawkami a M niech sobie jakąś kiełbaskę usmazy , bo weny nie mam za grosz;-)

Cześć:-)
U na też wiosennie za oknem..chyba spacerek będzie;-)
AniaSm, trochę późno, ale i ja kciukaczę za szczęśliwą podróż!!
AniaSm, Aza - zdrówka!!!
Ana- biedactwo, kiedy te Twoje dziewczyny dadzą Ci dychnąć od tych choróbsk??..
Martolinka - jak będziesz pozdrawiała Dziunkę, to i ode mnie:-)
Agrafka, ciekawe z tym teatrzykiem o pobudce..chyba wypróbuję u Marychy..no i gratki, że Alutka sie dostała do przedszkola;-)
Makaron z owocami - mój takie obiadki lubi..a właściwie np.kaszę manną na gęsto i do tego jakieś owoce..Ja dzisiaj na obiad spaghetti z piersią z kurczaka;-)

Witamy z rana. Wczoraj byłam na rozmowie i kurcze mam mieszane uczucia, bo do tej księgarni, a właściwie do hurtowni książki wzięliby mnie z otwartymi rękoma. Ale żeby nie było, że jest tak różowo, to mieści się ona daleko od mojej mieściny, a na początek tylko najniższa krajowa bez żadnych dodatków, a przy cenach paliwa zarobiłabym tylko na dojazd i na waciki. Praca typowo biurowa, współpraca ze szkołami i bibliotekamim, tworzenie im zamówień i koorydnowanie, to by mi odpowiadało, ale chyba musze odmówić ach.....l

MARTOLINKA głowa do góry. A tata ma zaradnego syna, najwyżej antek pójdzie do lasu po mięso :tak: Pozdró Dziunkę !!!

MAXWELL daj przepis na to spagetti.

ANIA szczęścliwej podróży i zdrówka.

AZA dla ciebie również zdrowia.

U nas mgła i pochmurno :wściekła/y:

no to pathanka widzisz tak to jest jak praca fajna to kasy z niej nie ma ;/
u nas "prawie lato"...... zaraz pranie sie dokonczy i spadamy na spacer i do biedrony zobaczyc te puzle co Cleo pokazywała :) Mój nie jest takimi rzeczami zainteresowany ale moze .........ych ostatnio cos lubi liczyc wiec........

Pathanka a wiesz ja myślę , ze jezeli dają Ci normalną umowę , stabilne warunki pracy to choćbyś miała pracować za waciki warto. Forma pracy odpowiada Twoim kompetencjom a od czegoś trzeba zacząć. Zdobędziesz doświadczenie- kolejne punkty do CV . Kto wie moze jak sie wykazesz to i warunki z czasem beda lepsze;-)

Pathanka, ja też myślę, jak Martolinka..jeśli dadzą Ci normalną umowę i odpowiadało by Ci to, coś byś robiła - to warto przemęczyć się te dwa, trzy m-ce, za niższą stawkę..tak było u mnie.
A te spaghetti to nic skomplikowanego. Makaron ugotować, mięsko z kurczaka usmażyć, w te mięsko walnąć sos ze słoika:-D;-) i polać tym sosem makaron;-)

reklama
Witamy z rana. Wczoraj byłam na rozmowie i kurcze mam mieszane uczucia, bo do tej księgarni, a właściwie do hurtowni książki wzięliby mnie z otwartymi rękoma. Ale żeby nie było, że jest tak różowo, to mieści się ona daleko od mojej mieściny, a na początek tylko najniższa krajowa bez żadnych dodatków, a przy cenach paliwa zarobiłabym tylko na dojazd i na waciki. Praca typowo biurowa, współpraca ze szkołami i bibliotekamim, tworzenie im zamówień i koorydnowanie, to by mi odpowiadało, ale chyba musze odmówić ach.....l

MARTOLINKA głowa do góry. A tata ma zaradnego syna, najwyżej antek pójdzie do lasu po mięso :tak: Pozdró Dziunkę !!!

MAXWELL daj przepis na to spagetti.

ANIA szczęścliwej podróży i zdrówka.

AZA dla ciebie również zdrowia.

U nas mgła i pochmurno :wściekła/y:
nie ciekawie z tą pracą,a jest szansa na większe zarobki po okresie próbnym?
ja już od jakiegoś czasu wysyłam cv i narazie nikt sie nie odezwał :-(

no to pathanka widzisz tak to jest jak praca fajna to kasy z niej nie ma ;/
u nas "prawie lato"...... zaraz pranie sie dokonczy i spadamy na spacer i do biedrony zobaczyc te puzle co Cleo pokazywała :) Mój nie jest takimi rzeczami zainteresowany ale moze .........ych ostatnio cos lubi liczyc wiec........
Emilka bardzo lubi puzzle układać,kupiłam jej takie drewniane w Tesco bo nie wiedziałam ze będą takie w Biedronie,ale śmigne też kupić nowy obrazek

Cleo a kiedy idiesz do zoo,bo ja w planach mam taki wypad i moze byśmy sie spotkały?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry