pathanka
Fanka BB :)
KIKOLKU wakacje normalnie płatne tak jakby się chodziło do pracy. A kontakt telofinczy i mailwy jedynie we wrześniu na początku organizują kiermasze i wtedy się jedzie na stoisko. Plusem jest to, że nie wywierają presji, że masz kogoś nowego znleźć jakąś szkołę czy inną instytucję, bo mają swoją bazę firm na nich się opiera działalność. Ale szukam dalej, bo te 11h mnie przeraża.
U nas też jest gorączo mgła oopadła. Jasiek na dworze od 11 i nie myśłi iść spać, tak jak wczoraj, więc liczę na kolejną udaną nockę tak jak dziś. Nawet miałam czas zająć się mężem
AZA kuruj się i odpoczywaj. Brawa dla Konradka, u nas w ciągu dnia zero smokola, ale do spania narazie tak.
MAMA super z tym zoo macie. My najbliższe w Poznaniu i mamy plan na Dzień Dziecka jechać.
U nas też jest gorączo mgła oopadła. Jasiek na dworze od 11 i nie myśłi iść spać, tak jak wczoraj, więc liczę na kolejną udaną nockę tak jak dziś. Nawet miałam czas zająć się mężem

AZA kuruj się i odpoczywaj. Brawa dla Konradka, u nas w ciągu dnia zero smokola, ale do spania narazie tak.
MAMA super z tym zoo macie. My najbliższe w Poznaniu i mamy plan na Dzień Dziecka jechać.
Ostatnia edycja: