reklama

Listopad 2009

KIKOLKU wakacje normalnie płatne tak jakby się chodziło do pracy. A kontakt telofinczy i mailwy jedynie we wrześniu na początku organizują kiermasze i wtedy się jedzie na stoisko. Plusem jest to, że nie wywierają presji, że masz kogoś nowego znleźć jakąś szkołę czy inną instytucję, bo mają swoją bazę firm na nich się opiera działalność. Ale szukam dalej, bo te 11h mnie przeraża.

U nas też jest gorączo mgła oopadła. Jasiek na dworze od 11 i nie myśłi iść spać, tak jak wczoraj, więc liczę na kolejną udaną nockę tak jak dziś. Nawet miałam czas zająć się mężem :cool2:

AZA kuruj się i odpoczywaj. Brawa dla Konradka, u nas w ciągu dnia zero smokola, ale do spania narazie tak.

MAMA super z tym zoo macie. My najbliższe w Poznaniu i mamy plan na Dzień Dziecka jechać.

Ostatnia edycja:
reklama
Pathanka faktycznie kiepsko, ja tez bym sie zastanawiala na twoim miejscu. A skoro oddaja nadgodziny w wakacjje tzn ze wakacje nie pracujesz ale masz w pelni platne?? a ty tylko telefoniczny i mailowy masz kontakt z tymi szkolami czy musisz jezdzic do nich?

o mama wy to macie dobrze z tym zoo. A twoja mam sie zwierzakami zajmuje?

Sawi ja ci to powiem w czerwcu czy ja sie wybiore :D moze ja nie bede sie w stanie do spozywczaka wybrac z ta banda :D
co tam...damy rade,będziemy dwie to poradzimy sobie :-D

aaaaa burza u mnie jest i leje strasznie a miałam na spacer włąsnie wychodzić i sie cofnęłam (na szczescie)

Pathanka ,a le te 11 godzin to nie cały sezon tylkp wybrane miesiące , o których wspomniałaś. Wiadomo , ze byłoby ciężko , ale czemu nie spróbować?;-)czasem trzeb zacząć od czegoś mniej opłacalnego , ale to procentuje..
chyba , że coś lepszego znajdziesz;-)

Sawi-dziunka nie ma teraz dostępu do internetu

dziś chyba pierwszy naprawdę ciepły i wiosenny dzień:tak:

ale jak trzeba utrzymac rodzine to nie bardzo tak prcowac wylacznie dla przyjemnosci pracowania. Tyle, z etu uz niedlugo wakkcje, wiec wolne ale niewiadomo jak to, bo skoro jeszcze tych godzin nie wypracowala

MARTOLINKA ja też mam chęć spróbować, ale po pierwsze mąż mówi, żebym odpuściła, bo Jasiek jest mały i potrzebuje mnie, a po drugi po ostatnich przejściach z pracodawcą nie jestem już tak łatwowierna i z tymi godzinami to penie może być różńie. Mówią, że w te miesiące, a kto wie jak jest na prawdę. I jestem w kropce ...

Choć dziś znalażłam ogłoszenie do gazety na dziennikarza. Szukają kogoś po filologii, więc może hmmmm

Pathanka, próbuj. Jako dziennikarz miałabyś pewnie sporą elastyczność.

Wyszłyśmy z Alą na spacer dopiero przed 12 bo się tak ładnie bawiła, że szok, wcale nie chciała wychodzić. Ale na placu zabaw się pobujała na 2 huśtawkach, porobiła babki i oczywiście potem zasnęła w wózku :).
Ja miałam isc na więskze zakupy i do apteki po drobiazki dla dzidziusia, ale na samą myśl mi siły odeszły, wstąpiłam tylko do sklepu po drodze.
Generalnie naprawdę czuję się jak słoń, nie mam w ogóle kondycji, nie wiem jak to będzie jeszcze przez miesiąc...

O, burza u nas :) ale fajnie, pierwsza wiosenna burza :)

hej słoneczka

my po spacerze i zakupach dobrze ze posżłam wczesniej bo burza idzieeeeeee

Igi moja mała ciapa prawie sie poplakał kurde w piaskownicy bo dziewczynka wzieła łopatke a ten stoi jak wryty i podkówka...musiałam interweniowac i go rozbujać i sie zaczał ładnie bawic i dzielić i sam dostawał od dzieci tez łopatki itp

ale na ławce juz posiedzic nie dał polazł za mną ten mój ogon;-)

dziewczyny co do zoo ide w poniedziałek z tesciową lub tesciowa i tesciem...ale z Wami na czerwcowe ogladanie zwierzaków tez jestem chetna nawet bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wow ciemno i grzmi "widać bułeeeee" "bułaaaaaaaaaaaaaaaa" krzyczy Igi:-D czyli burza

Pathanka nasz kraj jest zryty ja berety od ksiedza rydzyka zyje sie dobrze tylko niektórym !!!!!!!!!!!!!!!!!lepiej nie bedzie nie wierzę.Zobacz mimo wykształcenia jak trudno prace znalezc,a jak ją masz to zobacz jakie warunki do dupy nie wspomne o traktowaniu bo to to jest zgroza!!!!!!

moze to dziennikarstwo Ci wypali:-) zycze Ci tego :-)

bilet chyba caloroczy w Wawce kosztuje 100 zl ale lookne jeszcze

a wicie co znalazłam na yt bo wlasnie ogladałam zoo warszawskie i wyskoczyło mi o zwierzakach z cyrku ...nakrecone ukrytą kamerą...ale ten temat wałkowaliśmy...z drugiej strony zdeka zmieniłam zdanie nt cyrku :sorry2::sorry2::sorry2:akrobatyka jak najbardziej

łooho ale luneło i to z gradem:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry