reklama

Listopad 2009

Witam :)

Cleo a jak z tą wasza przeprowadzka do rodzicow? Tak mi sie jakos przypomniało

Trzymam kciuki za nasze brzuszowe mamusie, ale jeszcze troche i bedziecie mialy dzieci na raczkach a nas dopiero czekaja decyzje, ciąża .....

Ja jutro mam jeszcze zbiorke makulatury :-( nie chce mi sie strasznie:zawstydzona/y:

Pathanka 11 godzin to duzo :-(ja jak musze byc w pracy 8 godzin to juz tesknie za synkiem:zawstydzona/y: a mam tak 2 razy w tygodniu, ale decyzje musisz sama podjac. Jesli masz inne oferty to mozna poszukac jeszcze

reklama
Ale Martolinka masz kawały anty-chłopowe.;-):-D
Mnie ten deszcz i burza złapały w drodze z przedszkola Gosi do jej żłoba.. zmoczyło mnie na fest, dobrze, że miałam chomąto na szyję to przynajmniej włożyłam to to na głowę...
AZA - fajnych musisz mieć sąsiadów.;-)
Wiecie co, chyba mój kompas pokazuje jeden kierunek - łóżko... oczy same mi się zamykają.. a jutro na 10 lekarz. Także zmykam, bo walnę głową w klawiaturę ..:baffled:

Martolinka a kiedy masz sie stawic do szpitala?

Jak moj przyszedl z pracy to dslownie padlam na twarz, spałam 2,5 godziny. Wstalam o 19 a od 20 juz ledwo zyje. Juz wykapana tylko do Was zajrzalam i zaraz zmykam

dokładnie zgadazam się w Biedrze sa nie lepsi klienci.a z tym dzien dobry musze powiedzic pierwsza i powiem Wam ze moze z 5 osób na całą zmiane mi powie jako pierwsze.naprawdę czasami jest przykro ale co zrobic..olać...ale najwiekszą mam satysfakcję jak ktos mi wciska kit a potem sie okazuje ze ja miałam rację i przeprasza...:-D niestety tez czesto trudno powiedziec KASJERCE przepraszam bo to tylko kasjerka....

u nas reklamówki są płatne:-Di nie ma rzucania się jak bydło w tesco:-Da niby kazdy taki eko :sorry:jak cos za darmo to głupawka totalna:sorry:

ja tez potrafie byc wredna na kasie ale tego to juz nie zdradzę:-D:-D:-Dklient nic nie moze mi zarzucic ew sie wpienić i zacisnąc zeby jak mnie wnerwi taki na przywitaniu:-D:-D

ok mznikam bo mały chce Pluta..po 6 wstał grrrr

chciałam dodac ze kasjerki w bierdonce nie maja obowiazku wstawac z kasy i leciec po cos dla klienta no nasz poprostu miły gest;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moje też zrobiły dzisiaj wczesnoranną pobudkę..
Ale spoko, w miarę się wyspałam, bo padłam po..lampce wina:szok::szok: Oj, cianki ze mnie zawodnik - idealny gość:-D:-D
Aza, zazdroszczę sąsiadów..u nas jakoś każdy sobie..:eek::-(
Ana, powodzenia u lekarza!!
Martolinka, jak tam?;-)
My dzisiaj na 10.00 idziemy jeszcze raz na tamto mieszkanie, ale chyba raczej zrezygnujemy..
Miłego dnia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry