reklama

Listopad 2009

witam sie z kawką i zaraz na jakies zakupki. mam dzis w planie pierwszy zakup dla malego - kocyk ;-) chce zeby byl identyczny jak ma Tomi, ale w innym kolorze, zobacze czy znajde ;-)

Wstydliwe i dochodowe zawody. Mógłbyś je wykonywać? - Praca - WP.PL

jezuuu technik sekcji zwłok masakra ...:no::no::no::szok::no:za żadne pieniądze bym nie chciała :no:
mialam kiedys kolege ktory pracowal w tym zawodzie. Dosyc szybko zaczal tracic znajomych, bo co kazde spotkanie to opowiadal jaka to ta praca pasjonujaca, co robi, jak, itp... ;-) hahaha jemu autentycznie sie to podobało i wciagało go brrrrrrrr.... po jakims czasie zrezygnowal i poszedl na zawodowego strazaka, ale do dzis ludzie sie obawiaja z nim rozmawiac czy cos "nie chlapnie" hah

reklama
Michal dzis wstal o 2. Cale szczescie przed 3 udalo mi sie go uspic i pospal do 9. Jak wstal to my juz po sniadaniu bylismy :-) chyba dzisiaj nici z drzemki.
Pogoda śliczna, trzeba zaraz isc na dworek choc nie chce mi sie strasznie, wrocilabym do lozka. Matko co sie ze mna dzieje :-(:eek:

Witajcie,

u nas leje jak z cebra od rana. Nie mogłąm spać w nocy. Tyle myśli kołacze mi się po głowie , że trudno o sen. Wysłałam panów po "chemię" i biorę się za sprzątanie. ;-)

witam sie i ja przy czerwonej herbacie :-)

kilolek, moze twoj organizm probuje sie yspac na zapas przed porodem
maxwell, szkoda,ze z mieszkania nici,ale lepiej poczekac i znalezc cos, co ci bedzie bardziej odpowiadac niz brac byle co, bo akurat jest
ana, powodzenia u lekarza
martolinka, juz niedlugo, cierpliwosci! wiem,ze latwo sie mowi, gorzej czeka :-D

i juz nie pamietam,co komu
mam w planach skoczyc na dzialke w przerwie miedzy jednym deszczem a drugim :baffled: podobno zapowiadaja,ze maj ma byc zimny, wrecz powrot zimy. kiepsko widze plony w tym roku

Cze
nie chce mi się pisać jakoś mi wena twórcza zdechła, moje padochły od 6 w końcu rządziły.:szok::wściekła/y:
Chmurzy się i wygląda na to, że popada. Sprzątnęłam na balkonie i terenie zielonym..
Martolinka - myślisz , że sprzątanie wykurzy Alę? trzymam kciuki, by tak było;-)
Maxwell - mam nadzieję, że podejmiecie dobrą decyzję w sprawie mieszkania..

Hej robaczki:-)

Tęsknię za WAMI bardzo mocno, całym serduszkiem :-) teraz jestem u przyjaciela i na chwilkę wskoczyłam :-)

U nas ok, Asia powoli "wychodzi" z ospy. Nie żałuję że nie szczepiłam przeciwko niej, nie swędziało jej prawie wcale, tylko pipuszka i tylko jedna noc była dość ciężka. Ale teraz już mamy to za sobą :-)
Czekam tylko na Miłka który był szczepiony by porównać:tak:

Asia agentka ze hoho, zabija tekstami :-) A Julka przemienia się w panienkę, oczom nie wierzę, uszom także:rofl2:

Tęsknię za Wami, koffam mocno, codziennie o Was myślę, zdrówka dla dzieciaczków :-)

MamoMarcela jestem z Tobą całym sercem, będzie dobrze :-)

Witajcie

Dziunka ale pozytywny post :-) Ja też za Tobą tęsknię :tak: brakuje mi tutaj Ciebie bardzo bardzo.

Moi się kąpią, zaraz zmykamy do łóżeczka - późnawo ale Oli spał do 18, potem pieklismy pizzę bo dziadek torbę szpinaku nam przyniósł.
Jutro planujemy zoo ze znajomymi ale nie wiem czy pogoda pozwoli, dzisiejsza była cuuuudowna, gorąco jak w lato, dzien spędzilismy na dworku dosc owocnie.

Tak więc miłego wieczorku wszystkim życzę i zmykam do łożeczka.

reklama
Hej robaczki:-)

Tęsknię za WAMI bardzo mocno, całym serduszkiem :-) teraz jestem u przyjaciela i na chwilkę wskoczyłam :-)

U nas ok, Asia powoli "wychodzi" z ospy. Nie żałuję że nie szczepiłam przeciwko niej, nie swędziało jej prawie wcale, tylko pipuszka i tylko jedna noc była dość ciężka. Ale teraz już mamy to za sobą :-)
Czekam tylko na Miłka który był szczepiony by porównać:tak:

Asia agentka ze hoho, zabija tekstami :-) A Julka przemienia się w panienkę, oczom nie wierzę, uszom także:rofl2:

Tęsknię za Wami, koffam mocno, codziennie o Was myślę, zdrówka dla dzieciaczków :-)

MamoMarcela jestem z Tobą całym sercem, będzie dobrze :-)
Trzymajcie sie Laseczki!!!!
:-) :-) i wracaj szybko, bo tesknimy!! ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry