E
etna36
Gość
AnawawkA podpisuje sie pod postem kilolka odpoczywaj!!!
Kilolku Ty tez spij ile sie da
Ja dzisiaj mialam zbiorke makulatury i pobilismy rekord szkoly 18 ton
, padam z nóg, rąk nie czuje a do tego zlapala nas rano taka ulewa że nawet majtki miałam mokre, mimo wszystko sznur samochodów do nas skrecajacych blokowal główne ronda w naszym moiasteczku.
O 15 wrócilam do domu i zawiozlam męża do pracy, wraca w środę
jak dobrze pojdzie
.
Ciągle sie mijamy, a jak juz się spotkamy w łóżku to padamy przy pierwszym przyłozeniu do poduszki :-(.
Martolinka jutro sie odważę i zadzwonię do was ;-), ja czuję że to juz lada dzień
.
Pathanka jakies nowe wiesci z pracą??? a pracujesz jeszcze w tej ksiegarni?
Kilolku Ty tez spij ile sie da

Ja dzisiaj mialam zbiorke makulatury i pobilismy rekord szkoly 18 ton
, padam z nóg, rąk nie czuje a do tego zlapala nas rano taka ulewa że nawet majtki miałam mokre, mimo wszystko sznur samochodów do nas skrecajacych blokowal główne ronda w naszym moiasteczku. O 15 wrócilam do domu i zawiozlam męża do pracy, wraca w środę
jak dobrze pojdzie
.Ciągle sie mijamy, a jak juz się spotkamy w łóżku to padamy przy pierwszym przyłozeniu do poduszki :-(.
Martolinka jutro sie odważę i zadzwonię do was ;-), ja czuję że to juz lada dzień
.Pathanka jakies nowe wiesci z pracą??? a pracujesz jeszcze w tej ksiegarni?

ale o wszystkich pomyślałam tylko ten mój mózg chyba jakiś zlansowany i nie wyrabia.
najbardziej mi szkoda takiej starszej pary, dziadek ma dzialke jak z obrazka, wychuchana, piekna, i wszystke grzadki mu zalalo