reklama

Listopad 2009

Witajcie,

martolinka wróciłam, wrócilam:tak:
Chlopaki na basenie a ja obiad robię. Jakoś smutno ale coż, jutro ma wpaść kolezanka wiec od nowa wpadne w rutynę.
Trzymam kciuki aby Alusia zechciala lada chwila wyjść na ten świat i abyś Ty się nie meczyla w szpitalu.

AniaSm cieszę się, ze dojechaliście szczęśliwie:tak:

u nas pogoda taka sobie, teraz slonce swieci a przed chwila padał deszcz:eek:

reklama
Czs
Wczoraj odpuściłam bb, bo moje usnęły po 22.. a dziś okazało się, że nie działa klawiatura i ... trzeba było pojechać kupić.:((
Martolinka - dziś premier ma ur. czyżby Ala wolała tą datę niż ur. królowej ang?:-D
Ania - widzę , że ząbki u Lenki w natarciu, sił życzę.
Dziunka - fajnie, że choć na chwilę wpadłaś...
Sorka, że tak zwięźle, ale idę nadrabiać.:zawstydzona/y:

no coz dzis 22 ostatnia szansa dla Ali by pasowac data do reszty rodziny :-)

Martolinka dzieki, całkiem smaczne, choc mogloby byc lepiej gdyz niestety w najblizszej cukierni nie bylo :eek: i pozostał nam mcDonald jedynie, bo dalej nie doleze.

Sawi z MC Donaldem rozłozyli wesołe miasteczko. Na tym takim brudnym polu, które udaje trawnik. Ponoc taki sam syf jak ostatnio.

Witamy i my ja dziś po pracy na szczęście wcześniej niż zwykle, tatko z Jaśkiem wybyli do gołębi, a ja łapie drugi oddech. Wczoraj również zaliczyliśmy takie małe zoo u nas w mieście, ale tam dominują kucyki, dziki, sarenki itp. Jasiek bardzo zadowolony, ale najlepiej bawił się na placu zabaw, bo dzieci był ogrom.

ETNA pracuję jeszcze, ale nie wiem czy nie do końca miesiąca, bo mają być zwolninia, a mnie mąż też namawia, żebym odeszła.

MARTOLINKA ale Alusia uparciuch, a co się działo, że miałaś jechać na IP.

ANIA dobrze, że podróż przebiegła bez problemowo. To Lenkajuż ząbkuje, przecież niedawno rodziłaś !!!

DZIUNKA wracaj !!!

Ja też uwielbiam lody z McDonalda:tak:

Kuba śpi, ja leżę w sypialni, mąż lezy na dole przed tv i tak nam leci niedziela:tak::-D z tą pogodą nie wyrabiam, teraz piękne słońce a przed chwilą padał taki straszny grad. Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej bo czuję w powietrzu jakiegoś doła:zawstydzona/y:

Wróciliśmy wlasnie z placu zabaw, spotkalismy sie tam z mamajuli i jej superowymi dzieciaczkami :-)
Tom chyba zaraz padnie spac ;-) jak potem znajde jakies fajne fotki to moze podrzuce ;-) Tomkowi sie bardzo spodobało :-) juz chciał jechac spowrotem :-)
ide go kąpać, milego wieczorku!!

Witam wieczorową porą! My dziś do 12 leżeliśmy po wczorajszej imprezie z sąsiadami. Konrad bawił się ładnie u siebie lub w sypialni. Wstałam tak agłodna a weny na obiad nie miałam więc zamówiliśmy pizze, Konradkowi tez smakowała :)))

Martolinka ja Cie podziwiam, miałaś siły iśc do Zoo? Szalona, ja bym co chwile ławki szukała hehe...

Dziunka fajnie, że wpadłaś, czekamy na Ciebie z niecierpliwością...

AniaSm cieszę się, że dotarliście cali i mam nadzieję ciut zdrowsi... Lenka szybko rozpoczęła ząbkowanie, mam nadzieję, że nie będzie ją męczyć.

Polaa biedny Kubuś. Mój póki co nie przeżywa rozstań ale to może dlatego, że u nas wiecznie drzwi otwarte więc on przyzwyczajony, że znajomi wchodzą i wychodzą hehe...

Lotka o jak fajnie, że się udało Wam spotkać.. Czekamy na foty :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja :-) no tak dziś było super spotkanko z LOTKĄ. Mówię wam jaki Tomuś jest kochany i jaki grzeczniutki:tak: no i przy moim Igorze wygląda na starszego:tak:. Poza tym to LOTKA super kobitka i jej mąż też- świetni ludzie. Juz nie mogę się doczekać na spotkanko w tygodniu- dobrze że przynajmniej ma być b.ciepło to pogrilujemy.:tak:

AZA u nas też wiecznie drzwi otwarte i jak ja to mówię ''wędrówki ludów na bierząco'', ale przynajmniej jest wesoło.:-D:rofl2: Co do zdjęć to LOTKA pstrykała dużo więc powstawia, no i bardzo ładne narobiła te zdjątka niczym profesjonalny fotograf.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry