reklama

Listopad 2009

Hej,

martolinka współczuję nocki:-(

gawit super, że odpoczęłaś;-)

Lotka dobrze, że nie puchniesz i że znosisz te upały:tak:

anawawka humor ok bo nocka była w miarę:-D Maly dwa razy sie budzil, zjadł i dalej spał wiec nie mogę narzekać. Męża mam jeszcze do niedzieli w domu:tak: mial iść wczoraj już do pracy ale stwierdzil, ze skoro zwolnienie jeszcze ma to zostaje i ma szczęście:-D

maxwell ja za mamą to aż tak nie tęsknię:zawstydzona/y: ale zawsze mi przykro jak ktoś od nas wylatuje. Kuba też przezywa wtedy:-(
zdrowka dla Ciebie!!

U nas pogoda beznadziejna dzisiaj, deszcz pada co po chwilę.
Chyba nici bedą ze spaceru

Ostatnia edycja:
reklama
Cleo co do programu Perfekcyjna Pani Domu to rozpiździel raczej na potrzeby programu robią
ale te pajenczyny,pleśń to raczej już zaniedbanie
ostatni odcinek co facet brał udział to akurat wierze że miał taki syf ,bo te szafki co szorował to zaniedbanie kilkuletnie...lubię ten program i zawsze po obejrzeniu łapie się za porządki :-D
ale ja Perfekcyjna Pani Domu nie jestem:-p

co do MARYWILSKIEJ to właśnie wczoraj spodobała mi się sukienka i na koniec szukalismy jej ze 2h i nie znalazłam

MAXWEL zdrówka życzę
a dzieci marudne bo pogoda też dokucza
powietrze cieżkie to i dzieci sie męczą
moja wczoraj spały na golasa bo szkoda mi było je ubierać w pizamki

Pola ja tam bym chciała ze 2 dni deszczu

Martolinka -współczuję nocki...mam nadzieję, że następne będą już ok.
Maxwell - zdrowia , co do tego kataru - może po części moja mama ma rację - nos broni się przed wysoką temperaturą i stąd to? Mam nadzieję, że już nie będziecie mieć takich atrakcji.
Polaa - to "łagodniej " wejdziesz w czas, gdy nie będzie i mamy, i męża;-)
Sawi, cleo - wyobraźcie sobie, że ja na tej marywilskiej w ogóle nie byłam:szok: , muszę to nadrobić, jak powiadacie, że to taki moloch...:-D
Sawi - ja swoich jeszcze nie odważyłam się nago położyć, ale wczoraj Gonia zdjęła sobie pieluchę i "wietrzyła się"..:-D w czasie snu nocnego.... rozkrywa się namiętnie, a spała w bluzeczce na ramiączkach..

witajcie
j oszaleje, tak sie leja odkad wrocilismy ze spaceru ze juz nie wiem co robic. Wczoraj upal nieziemski, Zuzia przespała cąły dzien wiec w nocy sobie odbila . od 1 do 4 :eek:
Dzisiaj przyjemnie, chlodno, na dworze, bo w domu duchota niemilosierna.

Mnie ta polska perfekcyjna pani domu nie podchodzi zupelnie, bo reklama co chwile. Alfija (czy jak to sie tam pisze) to podawala rozne sposoby na usuwanie plam albo innych zanieczyszczen a rozenkowa mowi - kup cif :crazy: a do tego jjak obejrze to mam dola ze mam balagan

hej
martolinka współczuje , u mnie niestety Kuba się częściej w nocy budzi niż Lena , ale on od urodzenia wrażliwiec był ,oby jednak Antkowi przeszło i dał ci pospać
pola to widzę że u ciebie pogoda taka jak u mnie , jak nie pada to akurat albo któreś je albo śpi , a jak możnaby się zebrać na spacer to leje
maxwell zdrówka
ana no igloo na pewno świetnie wygląda , ja to w końcu muszę namiot wyciągnąć i rozłożyć w pokoju , bo kupiłam basenik i wrzuciłam zabawek ale Lena się strasznie drze jak ją tam wkładamy , nie wolno jej ograniczać i koniec :-D
nie oglądam perfekcyjnej bo się nie chce dobbijać swoim bałaganem ,

jakie macie pomysły na obiad ?? bo ja mam straszną pustkę w głowie

wzięłam się trochę za porządki . Posprzątałąm M szafe którą miał ogarnąć na Boże narodzenie 2011:cool2: Myśląc powoli o chrzcinach małej które chcemy zrobić w sierpniu zastanawiam się gdzie położyłam pamiątki małego z chrztu. Trochę tego było i po remoncie pokoiku wsiąkło. Pamiętam , że gdzieś wkładałam , ale gdzie:eek:czeka mnie przetrząsanie chałupy

Poza tym dopadł mnie.okropny katar. Chusteczka idzie jedna za drugą . Może alergiczny choć na taką skalę jeszcze mi się nie zdarzało.
Kilolek co innego bałagan a co innego brud więc się nie przejmuj
Ania ja dziś tylko fasolkę szpaagową , jajo i ziemniaczki

ja mam dzis karkowke pieczona

martolinka ale i brud sie u mnie znjadzie, zwlaszcza w lazience, pod szafkami, zyrandole, rozne kąty gdzie nie mam czasu zajrzec z reszta odloga ez czystscia nie grzeszzy. Nie pamietam kiey sprzatalam w kuchennych szfkach

ja w szafkach sprzątam co 2 tyg.
ale teraz przez tą firmę troche zaniedbałam
przydałby sie ogranać teraz bo jak rusze z salonem to przez pierwsze 3msc nie będę miała czasu pewnie i będę w salonie siedzieć
teraz jeszcze czekamy na kredyt (już wszystkie papiery złożone ,teraz tylko decyzja analityków)
musiałam zrobić prognozowanie na 5 lat ,ile będę zarabiać itd.. i oni na podstawie tego podobno przydzielają kredyty (dla mnei to chore bo nikt nie jest w stanie przewidzieć)
denerwuje się bo bardzo mi zalezy na przyznaniu kredytu bo chciałabym od wrzesnia ruszyć pełną parą
pracowników już praktycznie mam,tylko czekają na info że ruszamy i wypowiedzą umowe z zakładami i przychodza do pracy

ja na obiad botwinkową
a na drugie uda kurczak z anansem i żurawiną i ryż basmati

Ostatnia edycja:
Wróciłam ze żłobka, dziewczyny śpią, a ja zamiast się zdrzemnąć, to na BB:zawstydzona/y::-)
Martolinka - może masz taki katar, jak ja?..Jak to Ana pisała - nos się broni przed temperaturą..w każdym razie zdrówka!!
Ania, ja robię ryż zapiekany z jabłkami (choć się zastanawiam, czy zamiast jabłek, nie dać truskawek)..
Kilolek, z tymi reklamami masz rację..Rozenkowa nic nie wnosi "swojego" do programu:crazy::cool2:
Sawi - bezsensu z tym prognozowaniem..bo właściwie skąd wziąć te dane?..wiadomo, że każdy by chciał, żeby jego biznes wypalił i przynosił jak największe zyski, a jakby tak (tfu tfu odpukać) coś nie wyszło?..dlatego dziwię się na te prognozowanie.. W każdym razie mocno trzymam kciuki za Ciebie!!

reklama
bez sensu ale trzeba to zrobić
i siedzielismy z mężem wczoraj nad tym
wyszyły super wyniki licząc że co godzine będzie klientka
ale licze sie z tym z eto tylko prognoza i że może być inaczej....
czas pokaże
jak nei zaryzykuje to nie będe wiedziała

ale teraz najwazniejsze żeby dostać kredyt

Rozenkowa to dla mnie nie pasuje do tego programu
kurde lalunia co ma służbe i jej sprząta daje porady i ocenia ludzi...i jeszcze ten dom który nie jest jej tylko wynajęty...bez sensu,no ale taka jest ta telewizja tvn
tak samo jak ten program geslerowej,pic na wode fotomontaż
własciciele knajp musza zapłacić 100tys,zł za to zeby pokazać w tv i z tej kwoty idzie 30-czy 40tys. dla geslerowej a reszta to tvn sobie bierze...chore dla mnie
i tylko knajpy prosperujące moga sobie na to pzowolić bo skoro mają 100tys.zł to chyba o czymś to świadczy (po prostu chcą zareklamowac i tyle)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry