Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
normalna stawkaw koncu jest to program tv a nie instytucja charytatywna i o reklame w nim chodzi ale w te 100 tys to nie moge uwierzyc
dzis odczulam w trasie pierwsze ciazowe dolegliwosci ;-) po jakichs 8h jazdy zaczeli mi dretwiec nogi, nie moglam usiedziec. przerwa niewiele pomogla, no ale zagryzlam zeby i dojechalam.Heja..
U nas 36 stopni w cieniu, a ja zdycham..katar, jak stąd do Berlina..Dziewczyny miały jeszcze do południa, ale im jakoś w miarę przeszło, a za to u mnie masakra:--
-(
Ania i jak wyszedł sernik? Zaskoczyłaś mnie, że robisz z serków wiejskich - musi mieć ciekawy smak..
Kilolek, prasowałaś w tym skwarze??Podziwiam!!
Polaa, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz..niestety, uroki życia na obczyźnie. Ja czasami myślę, że chętnie uciekłabym z tego prorodzinnego kraju, ale..chyba by mnie tęsknota za moją mami zżarła
Kilolek, ja też bym chciała, żeby te upały zelżały..ale na razie sie nie zapowiada
Lotka, a Ty biedna w dwupaku musisz się męczyć..
Anian, to poszalałaś na basenie, hihi
Agrafka, eee tam, co Ty gadasz;-) Ja niestety jestem taka szalona, że nawet prasuję skarpetki i majtki..wszystkim..a np. mój brat (starszy) wyszedł z założenia, że po co prasować - wlewa do pralki więcej płynu do płukania i uważa, że jest oki
Cleo, super zakupy!!!Gratulacje!!!Faktycznie sporo nakupiłaś!:-)