reklama

Listopad 2009

reklama
to zapewne info z jakiejś plotkarskiej gazety , która cytuje "zaprzyjaźnione źródło" , "anonimowego obserwatora";-) Ci właściciele nie mają pieniedzy na wypłaty dla pracowników , opłaty za czynsz , czy towar i nagle mają wytrzaskać 100 tys? nie wierzę w takie plotki.

a ja akurat w to wierze bo mam znajomą co jej kuzyn czy ktoś tam z rodziny ma restauracje i sie zgłosił do programu bo chciał zareklamować firmę,interes sie kręcił mimo wszystko ale zaryzykował zapraszajac geslerową
ale wiecie moze sie zdarzyć tak ze ze 2-3 restauracja na jeden sezon jest naprawdę takich spłukanych totalni i wezmą za free,ale większości to żywa reklama

w koncu jest to program tv a nie instytucja charytatywna i o reklame w nim chodzi ale w te 100 tys to nie moge uwierzyc
normalna stawka
przeciez za samą reklamę w tv kupe kasy sie płaci,a tu dokładnie podają gdzie lokal sie mieści ,nazwa itd...
no i wiadomo ze geslerowa za darmo nie będzie promować

ze reklamy tyle kosztuja to wierze ale nei wierze ze ci ludzie tyle płaca. Obejrzałam sporo odcinków z róznych sezonów i jak dla mnie to ci ludzie musieliby nerke sprzedac by uzbierac taka kase. Znam nawet jednego z włascicieli 9n raz spotkałam, moze nam za duzo pwiedziene) to kuzyn mojego tescia. W zyciu bym u nich nie zjadła, zw.laszcz po obejrzeniu ich w tym programie ale wiem, ze tkiej ksy w zyciu nie mieli i nie wydaliby. Ju przed programem byli spłukani totalnie a po niestety musieli sie zamknac (nie dostosowali sie).
No i bywa jednak ze gesllerowa mowi ze nic z tego nie bedzie, zle sie o nich wyraza, po prstu jest szczera. Jak sie placi to chyba za reklame a nie za rantyreklame

boshh tak mi ekran lata z ejuz zupelnie nie wiem co napisalam :/

dzien dobry :-)
dojechalismy... jedyne 10h w samochodzie... pol biedy ze wyjechalismy o 2 w nocy, to bylo jakos lzej. ide cos lekkiego upichcic i pozagladam wiecej jak dojde do siebie :-)
Heja..
U nas 36 stopni w cieniu, a ja zdycham..katar, jak stąd do Berlina..Dziewczyny miały jeszcze do południa, ale im jakoś w miarę przeszło, a za to u mnie masakra:-(:-(:-(
Ania i jak wyszedł sernik? Zaskoczyłaś mnie, że robisz z serków wiejskich - musi mieć ciekawy smak..
Kilolek, prasowałaś w tym skwarze??Podziwiam!!
Polaa, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz..niestety, uroki życia na obczyźnie. Ja czasami myślę, że chętnie uciekłabym z tego prorodzinnego kraju, ale..chyba by mnie tęsknota za moją mami zżarła:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kilolek, ja też bym chciała, żeby te upały zelżały..ale na razie sie nie zapowiada:eek:
Lotka, a Ty biedna w dwupaku musisz się męczyć..
Anian, to poszalałaś na basenie, hihi:-D
Agrafka, eee tam, co Ty gadasz;-) Ja niestety jestem taka szalona, że nawet prasuję skarpetki i majtki..wszystkim..a np. mój brat (starszy) wyszedł z założenia, że po co prasować - wlewa do pralki więcej płynu do płukania i uważa, że jest oki:-D
Cleo, super zakupy!!!Gratulacje!!!Faktycznie sporo nakupiłaś!:-)
dzis odczulam w trasie pierwsze ciazowe dolegliwosci ;-) po jakichs 8h jazdy zaczeli mi dretwiec nogi, nie moglam usiedziec. przerwa niewiele pomogla, no ale zagryzlam zeby i dojechalam.

no i nareszcie w swoim domku :-D
zagladne pozniej :-)

reklama
ale Kilolku ja napisałam że na jeden sezon tych odcinków zdarzą sie knajpy totalnie spłukane od których nic nie wezmą ale muszą brać żeby pokazać urozmaicenie
bo jakby pokazywali non stop takei super piękne ładne to wiadomo że człowiek by przestał oglądać a tak to zawsze się coś trafi co ona odrzuci i knajpa polegnie
ja mówie o takich co chcą zareklamować i ida na taki układ że płaca te 100tyz.zł ściemniają że np. wśród ludzi jest problem ,na koniec geslerowa mówi ze jest pięknie ładnie i że poleca z całych sił...
a wiadomo że zgłoszą sie knajpy które naprawde mają problem (no.chińczyk był prawdziwy,ta babka co komornik jej wszedł na majątek,no ale tu były niezłe historie też)
przy broniszach była knajpa co ją zjechała geslerowa
ja tez oglądam wszystkie odcinki i od początku wiem jaki będzie koniec:-D

tak samo z perfekcyjną
jak tylko pokażą babki jaki mają syf to ja wiem która dostanei korone...to takie łatwe do przewidzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry