Hej dziewczyny!
Póki jestem w Łodzi i mam internet to korzystam :-) bo od jutra znów prawie tygodniowy odwyk ;-)
Ana w Słupsku to ja tylko galerię handlową "jantar" zaliczyłam, więc ciężko mi cokolwiek o tym mieście powiedzieć :-) drogi ma ładne! szerokie, dwupasmówki :-) tyle widziałam :-) i super plac zabaw dla dzieci w tej galerii! zupełnie darmowy! ale rewelacyjne są tam dmuchane zjeżdżalnie!
Kilolek no ja ZAWSZE jadę na zakupy z myślą, że kupię coś sobie! a najczęsciej obkupiona jest Martyna i czasem chłop, chociaż z nim zakupy to gorzej niż z babą! najgorzej jak ma kupić buty (bo każde są niewygodne) i okulary (bo w każdych wygląda durnie)
Cleo ja też oglądają "perfekcyjną panią domu" to myślę, że to nienormalne, żeby ludzie taki syf w domu mieli! aczkolwiek w Anglii , jak jeszcze tam mieszkałam, to miałam zanjomą Angielkę, która miała taki burdel w domu, że po prostu szok!

ja oglądałam angielską wersję, na polską jeszcze nie trafiłam
Martolinka współczuję nocki! na Martynę burza nie działa, znaczy śpi jak zabita :-) ale jak jest w dzień to się boi jak piorun walnie gdzies blisko
sawi a z jakim biznesikiem ruszasz? pewnie pisałaś, ale ja mam zaległości :-( mój mąż też otwiera swój biznes. wkurzył się ostatnio, że sam zarabia na swojego szefa , jego syna i na siebie! a płacą mu nie za dużo, więc będzie otwierał swoją działalność. on jest mechanikiem samochodowym :-)garaż już ma, teraz najważniejsze, to zdobyć klientów! na razie rozpuściliśmy wieści wśród znajomych, a jak już będzie miał papiery, że wszystko jest legalne to o jakiejś reklamie trzeba pomyśleć
o programie geslerowej słyszałam to samo! i jeszcze ponoć właściciele tych knajp nie mają za wiele do powiedzenia w kwestii zmiany wystroju

geslerowa może robic co zechce

i dla mnie to też chore, bo skoro są podupadający to skąd mają wziąć 100 tyś?

no, ale to tvn więc wszystko jasne!
mnie jeszcze strasznie, ale to przeokropnie wkurza Reni Jusis jak wypowiada się w "dzień dobry tvn" matko jak ona mnie drażni! i to już nie chodzi o tą całą ekologię, bo jeżeli ktoś chce to dlaczego nie, jego wybór, jego sprawa, ale sposób w jaki wypowiada się ekomama działa na mnie jak płachta na byka

normalnie jakbym mogła wystąpić z nią w tym programie to chyba bym jej przywaliła