reklama

Listopad 2009

A perfekcyjną bardzo lubię.Oglądam ten sam odcinek nawet dwa razy:-DOj a jak mi się chce później sprzatać....i jak mnie wkurza bałągan.:-D

Lotka Matko podziwiam 10h w samochodzie. My jutro wyjezdzamy i jedziemy tylko z 80km a ja mam pietra.

reklama
A perfekcyjną bardzo lubię.Oglądam ten sam odcinek nawet dwa razy:-DOj a jak mi się chce później sprzatać....i jak mnie wkurza bałągan.:-D

Lotka Matko podziwiam 10h w samochodzie. My jutro wyjezdzamy i jedziemy tylko z 80km a ja mam pietra.
ja sie chyba juz przyzwyczaiłam. z dala od rodziny jestesmy juz około 10 lat, wiec chcac nie chcac ciągle w trasie... a jak na zlosc najbardizej nienawidze sie pakowac :-)

witam sie i ja
zazdroszcze slonca, choc moze nie az takich upalow :tak: u nas tradycyjnie pada,ale ostatnie pare dni byly nie najgorsze, w miare cieplo i ewentualnie przelotny deszcz.

gesslerowej nie widzialam,ale wiem,ze sie wzorowali na ang programie, ktory czesto ogladalam i lubilam. tam na pewno nikt nie placil, niektore mialy np, zepsuta zywnosc na zapleczu albo myszy w kuchni :szok: a prowadzacy znany jest glownie z przeklinania (Gordon Ramsey).
Perecyjna pania domu tez ogladalam pare lat temu, tu juz chyba jej nie kreca, ta z Anthea. ogladalam kilka serii,a potem zaczelam sie dolowac i przestalam :-D co do syfu, to uwierzcie mi, znam przynajmniej 2 osoby osobiscie, ktorych mieszkania tak wygladaja na co dzien. jak mozna sie spodziewac, zachodze tam kiedy naprawde musze i na szczescie zdarza sie to bardzo rzadko.

kilolku, pytalas wczesniej, czy moj sie przejal? wydaje mi sie,ze tak. najbardziej martwi sie tym,ze moglby osierocic swoje dzieci, wiec licze na to,ze w koncu sie porzadnie za siebie wezmie

lotka, dobrze,ze juz w domku, wspolczuje ci bardzo upalow w twojej kondycji
martolinka, nie zazdroszcze nocy. mam nadzieje,ze niedlugo jakos sie dzieci zgraja i sie wyspisz
ana, igloo to dobry pomysl, chyba zaraz swojej zrobie. kiedys jej zrobilam,ale nie bylo zainteresowana dluzej jak 5 min
ania, w zyciu nie powiedzialabym,ze z ciebie jest balaganiara. nie sprawiasz takiego wrazenia :-) zawsze wydawalas mi sie taka zorganizowana, jak martolinka :-)
co u dziunki? dalej ma problem z netem?
sawi, powodzenia z kredytem

u mnie dzis rosol i kurczak po tajsku. maxwell, u mnie ryz z jablkami to bylby na deser,ew na kolacje :-D mam na niego ochote juz od jakieggos czasu i albo zapomne albo nie mam jablek :confused2:

Hej dziewczyny!
Póki jestem w Łodzi i mam internet to korzystam :-) bo od jutra znów prawie tygodniowy odwyk ;-)

Ana w Słupsku to ja tylko galerię handlową "jantar" zaliczyłam, więc ciężko mi cokolwiek o tym mieście powiedzieć :-) drogi ma ładne! szerokie, dwupasmówki :-) tyle widziałam :-) i super plac zabaw dla dzieci w tej galerii! zupełnie darmowy! ale rewelacyjne są tam dmuchane zjeżdżalnie!

Kilolek no ja ZAWSZE jadę na zakupy z myślą, że kupię coś sobie! a najczęsciej obkupiona jest Martyna i czasem chłop, chociaż z nim zakupy to gorzej niż z babą! najgorzej jak ma kupić buty (bo każde są niewygodne) i okulary (bo w każdych wygląda durnie)

Cleo ja też oglądają "perfekcyjną panią domu" to myślę, że to nienormalne, żeby ludzie taki syf w domu mieli! aczkolwiek w Anglii , jak jeszcze tam mieszkałam, to miałam zanjomą Angielkę, która miała taki burdel w domu, że po prostu szok! :szok: ja oglądałam angielską wersję, na polską jeszcze nie trafiłam

Martolinka współczuję nocki! na Martynę burza nie działa, znaczy śpi jak zabita :-) ale jak jest w dzień to się boi jak piorun walnie gdzies blisko

sawi a z jakim biznesikiem ruszasz? pewnie pisałaś, ale ja mam zaległości :-( mój mąż też otwiera swój biznes. wkurzył się ostatnio, że sam zarabia na swojego szefa , jego syna i na siebie! a płacą mu nie za dużo, więc będzie otwierał swoją działalność. on jest mechanikiem samochodowym :-)garaż już ma, teraz najważniejsze, to zdobyć klientów! na razie rozpuściliśmy wieści wśród znajomych, a jak już będzie miał papiery, że wszystko jest legalne to o jakiejś reklamie trzeba pomyśleć

o programie geslerowej słyszałam to samo! i jeszcze ponoć właściciele tych knajp nie mają za wiele do powiedzenia w kwestii zmiany wystroju :szok: geslerowa może robic co zechce :no: i dla mnie to też chore, bo skoro są podupadający to skąd mają wziąć 100 tyś? :szok: no, ale to tvn więc wszystko jasne!
mnie jeszcze strasznie, ale to przeokropnie wkurza Reni Jusis jak wypowiada się w "dzień dobry tvn" matko jak ona mnie drażni! i to już nie chodzi o tą całą ekologię, bo jeżeli ktoś chce to dlaczego nie, jego wybór, jego sprawa, ale sposób w jaki wypowiada się ekomama działa na mnie jak płachta na byka :szok: normalnie jakbym mogła wystąpić z nią w tym programie to chyba bym jej przywaliła :szok::-D

Lotka dobrze, że już w domku:tak:

gosiulek, banana ja znam jedną dziewczyne, ktora ma taki syf w domu, ze glowa mała. Ja rozumiem, że czasami nie chce się posprzątać ale jak weszłam do jej łazienki to uwierzcie, ze wolalabym się wysikać na jakimś dworcu. Masakra!! no i się u Niej nie wysikałam, obrzydzenie mnie brało a na codzien Ona wymalowana jak nie wiem co, ciuchy najlepsze, a w domu...brak słów. I sie juz nie dziwię czemu nie zapraszaja nikogo do siebie.

sawi 3mam kciuki aby Wam kredyt przyznali:tak:

a ja zmęczona strasznie, spać mi sie chce, Kuba bawi się z mężem klockami, Wojtek leży koło mnie a mi sie oczy zamykają:-(

Hej dziewczyny!
Póki jestem w Łodzi i mam internet to korzystam :-) bo od jutra znów prawie tygodniowy odwyk ;-)

Ana w Słupsku to ja tylko galerię handlową "jantar" zaliczyłam, więc ciężko mi cokolwiek o tym mieście powiedzieć :-) drogi ma ładne! szerokie, dwupasmówki :-) tyle widziałam :-) i super plac zabaw dla dzieci w tej galerii! zupełnie darmowy! ale rewelacyjne są tam dmuchane zjeżdżalnie!

Kilolek no ja ZAWSZE jadę na zakupy z myślą, że kupię coś sobie! a najczęsciej obkupiona jest Martyna i czasem chłop, chociaż z nim zakupy to gorzej niż z babą! najgorzej jak ma kupić buty (bo każde są niewygodne) i okulary (bo w każdych wygląda durnie)

Cleo ja też oglądają "perfekcyjną panią domu" to myślę, że to nienormalne, żeby ludzie taki syf w domu mieli! aczkolwiek w Anglii , jak jeszcze tam mieszkałam, to miałam zanjomą Angielkę, która miała taki burdel w domu, że po prostu szok! :szok: ja oglądałam angielską wersję, na polską jeszcze nie trafiłam

Martolinka współczuję nocki! na Martynę burza nie działa, znaczy śpi jak zabita :-) ale jak jest w dzień to się boi jak piorun walnie gdzies blisko

sawi a z jakim biznesikiem ruszasz? pewnie pisałaś, ale ja mam zaległości :-( mój mąż też otwiera swój biznes. wkurzył się ostatnio, że sam zarabia na swojego szefa , jego syna i na siebie! a płacą mu nie za dużo, więc będzie otwierał swoją działalność. on jest mechanikiem samochodowym :-)garaż już ma, teraz najważniejsze, to zdobyć klientów! na razie rozpuściliśmy wieści wśród znajomych, a jak już będzie miał papiery, że wszystko jest legalne to o jakiejś reklamie trzeba pomyśleć

o programie geslerowej słyszałam to samo! i jeszcze ponoć właściciele tych knajp nie mają za wiele do powiedzenia w kwestii zmiany wystroju :szok: geslerowa może robic co zechce :no: i dla mnie to też chore, bo skoro są podupadający to skąd mają wziąć 100 tyś? :szok: no, ale to tvn więc wszystko jasne!
mnie jeszcze strasznie, ale to przeokropnie wkurza Reni Jusis jak wypowiada się w "dzień dobry tvn" matko jak ona mnie drażni! i to już nie chodzi o tą całą ekologię, bo jeżeli ktoś chce to dlaczego nie, jego wybór, jego sprawa, ale sposób w jaki wypowiada się ekomama działa na mnie jak płachta na byka :szok: normalnie jakbym mogła wystąpić z nią w tym programie to chyba bym jej przywaliła :szok::-D
chcę otworzyć salon urody

ooo mnie reni jusis też drażni,nie znosze baby

Pola nie dziwię się.Ja pamiętam jak oglądalismy z mężem film a ja zasypiałam co mi się nie zdarza.

Ta rodzina którą znam to w pokoju miałą taki syf,ubrania wszędzie że nie można było nigdzie usiąść.Im to zupełnie nie przeszkadza. W kuchni....aż się jeść odechciewa.Wszędzie brudJakieś resztki jedzenia rzucane na podłogę przy stole dla kota...koty,muchy...masakra.Zresztą wszędzie tak jest.

Sawi - trzymam kciuki za kredyt, pomysły to instytucje tego typu mają z księżyca... no cóż...
Lotka - witaj ponownie na forum...
Gawit - aaaaaaaaaaa obwodnica Słupska dopiero co powstała, wcześniej to przez centrum się jeździło;-)
Gosiulek - szybkiej bezstresowej podróży.
Co do obu programów się nie wypowiadam, bo nie oglądałam wersji polskiej.:-D

reklama
rety laski jestem wrakiem.. Antek jest nie do opanowania. Powtórka z rozrywki z wczoraj.. Wrzaski , krzyki , amok totalny. Mówie do niego , ale nic nie dociera -totalny paraliż ciała i umysłu. On sie boi- szczekających piesków, burzy itp.. co zasnie jak przy nim jestem budzi się z wrzaskiem a ja przecież już mam dość. M pojechał po jakiś środek uspokajający . Uwierzcie mi , że on wyygląda jak z egzorcyzmów w trakcie swojego ataku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry