E
etna36
Gość
Anawawka do roboty
- podziwiam, jak ja potrzebowałam już urlopu
KILOLKU masz rację z tym sprzątaniem "nauczycielskim" moja mama tak samo robi. Zawsze mówi że w końcu może popracować fizycznie, a nie tylko głową
.
Ja jak skończylam sprzątać to stwierdziłam że przez dwa miesiące już nic nie będę robić
.
MAM INTERNET !!! Pewnie do pierwszego zalamania pogody
MARTOLINKA i jak u Was sytuacja, jak nocka? biedny Antek:-(.
Pawłowi zwiększyłam dawkę leków alergicznych i jest okazem zdrowie uffffff
Od poniedziałku mamy pod dachem 6 dzieci i jest u nas wesoło. Ze starszakami jak ja to mówię graliśmy wczoraj/dzisiaj do 1 w Monopol. Śmiechu było do łez, dzieci juz na siedząco zasypiały ale walczyli do końca o Gdynie

.
Męża mam od wczoraj w domu, teraz piję kawkę w pościeli a dzieci czekają aż babcia im śniadanie zrobi - dobrze mi

- podziwiam, jak ja potrzebowałam już urlopu KILOLKU masz rację z tym sprzątaniem "nauczycielskim" moja mama tak samo robi. Zawsze mówi że w końcu może popracować fizycznie, a nie tylko głową
.Ja jak skończylam sprzątać to stwierdziłam że przez dwa miesiące już nic nie będę robić
.MAM INTERNET !!! Pewnie do pierwszego zalamania pogody
MARTOLINKA i jak u Was sytuacja, jak nocka? biedny Antek:-(.
Pawłowi zwiększyłam dawkę leków alergicznych i jest okazem zdrowie uffffff
Od poniedziałku mamy pod dachem 6 dzieci i jest u nas wesoło. Ze starszakami jak ja to mówię graliśmy wczoraj/dzisiaj do 1 w Monopol. Śmiechu było do łez, dzieci juz na siedząco zasypiały ale walczyli do końca o Gdynie

.Męża mam od wczoraj w domu, teraz piję kawkę w pościeli a dzieci czekają aż babcia im śniadanie zrobi - dobrze mi

, tylko nic w domu nie robimy cały czas zajęci dziećmi i gotowaniem

szok dosłownie.
no i od rana walczę z mechanikiem, bo auto miałam odebrać po półtorej godzinie ale linka nie dojechała, a teraz jeszcze im się mocno bębny nie podobają