witajcic
aly dzen dzis nie mialam pradu, z reszt i tk bylismy rrano n terpii a pozniej na podworku clay czas, bo w domu nie dlao sie wysedziec zupelnie. Nawet na podworku musialam caly czs fontanne puszczac, bo szlo sie udusic.
Nie bardzo moge WAs doczytc, bo juz monitor wariuje n maks, wiec nieiwele mi sie udaje. Przepraszam wiec za moje zaleglosci dzisiejsze.m
rtolinka a ta neospzmina est na recepte?
etna wy to macie wesolo dopiero. Dzisiaj u sasidki bylo 5 dzieci (rzem z wlasnymi) i monetami j przez plot nie wytrzymywalam tego co sie u niej dzialo :/
a najlepsze ze byly 3 dziewczyni - 4,5 i 7 lat. Zrobily strasziwy balagn, wylaly wode z basenu itp i zaczely wchodzic w szkody. Chcialam ssidke zawolac, bo ni bylo jej w zasiegu wzrku ale mowie co sie bede darla, wysle smsa i dziwie sie ze nie wychodzi z domu, juz pol godziny ale mysle pewno ejj nie zalezy na tym do czego one sie dobraly. Po pol godiznie ptzre a ona uatem pod dom podjezdza. nie bylo jej w domu przynajmniej pol godziny a one byl same! jjak dla mnie nie do pomyslenia ale widac dziwwna jestem.
brdzo was pzreprszam, widze ze bledow co nie miara, bo pol monitorn mi sie n czrwono swieci ale nie jestem w stanie tego poprawic, nie ma szns. Mam nadzieje ze cokolwiek wyczytacie z tego, a jak nie to olejcie. chyb jeszcze chwla i zostne calkiem bez kompa

(( a teraz powinnam oplacic rachunki, ciekawe jak to zrobie