• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
matko jak gorąco, cała mokra jestem. Na szczeście Wojtuś dał się uśpić na leżąco, neistety cyckiem... Chyba zaczynam sie godzić z tym, że bedzie jak z Alą.
Pediatra na szamotanie niestety nic doradziła, każdy tylko pyta o moją dietę. Ale dostałam skierowana na te usg które miała zrobić kontrolnie no i w piątek czeka mnie wyprawa z Wojtkiem i Alą do centrum, mam nadzieję, ze Ala wytrzyma to to nam zajmie tak od 11 do 14...

Jak wasze dzieci znoszą te upały ? Ala dostaje wieczorem totalnej korby, biega, śpwia, krzyczy, gada jak najęta, rozbija się, skacze, no nie wiem co jeszcze.. tajfun i zniszczenie :-)

dziunka, no właśnie po depilatorze się osłabiają, ale ja przez całą ciaze bikini załatwiałam maszynką wiec teraz masakra :) musze zrobic jeszcze ze 3 podejscia :)
cleo, fajne ogłoszenia na wynajem krótkoterminowy są czasem na gumtree.

Cze
jestem padnięta, z mózgu mam wióry, więc sorka, ale dziś tylko tak.
Życzę miłej nocy, tym którzy mają pogodę pod psem ładnej, a nam zelżenia upałów...:-D

hej
agrafka podziwiam za ten depilator w tych okolicach :tak: , ja golę tylko łydki depilatorem a okolice bikini kiedyś wyrywałam pensetą ale jakoś mi przeszło , teraz chciałam pachy zrobić woskiem ale jak byłam u kosmetyczki to miałam za krótkie a w NO nie pójde bo za drogo , jak któraś koleżanka zlituje się nade mną i mi to zrobi to mam cały sprzęt do woskowania :tak::-)
ana śpij dobrze i zregeneruj siły , współczuje upałów
cleo ty to też masz nieciekawie w tej pracy ,no ale jak już na urlop pójdziesz to sobie odpoczniesz :tak:
kupiliśmy dzisiaj trampoline , no i D ją złożył prawie bo się okazało że te pręty od siatki mają źle nawiercone dziurki :angry: no i można tylko w jednym miejscu przykręcić , więc mój jutro przyniesie sprzęt i dorobi dziurek do przykręcenia , no ale tak czy siak Kuba miał zabawe a my ubaw , oczywiście pomagał tacie składać i montować wszystko jak trzeba :tak::-) , teraz jeszcze tylko by się przydała jakaś zjeżdżalnia i mamy mini plac zabaw bo piaskownice wczoraj rozłożyliśmy

Cze
powiem szczerze, że już mam dość upałów, ciągle człowiek wilgotny, klejący, prawie lejący się przez ręce, a tu zapowiadają tylko gorzej:wściekła/y::wściekła/y: Jeszcze @ mnie nawiedziła, to w ogóle jestem "szczęśliwa"...
Dziunka - wracaj do nas tak na dłużej.:-D
Sawi - ja też myślę nad kupnem klimy , bo nie wyrabiam w domu przy 28C i braku przewiewu...
Agrafka - ci pediatrzy to też czasami jak dzieci we mgle się poruszają z tymi naszymi maluchami. Mam nadzieję, że w piątek "w ludzkim stanie" dotrzecie na badanie i Ala będzie ok.
Ania - wow, to dzieciaki mają raj!
Znów mam zachwiania umysłowe i nie wiem co jeszcze miałam napisać, jak mnie olśni to napiszę...
:-D

Oj, ja też nie wyrabiam z tymi upałami.Temperatura powoli , ale ciągle w górę:-(:sorry: Ja już pływam, a jak sobie pomyślę, że zaraz wsiądę w auto, to już mi źle..ale muszę zawieźć do pracy kilka papierów i wymienić dżinsy, które kupiłam S. na urodziny na rozmiar mniejsze - ech, ten chudzielec..
Ana - współczuję @ w tym skwarze..musiszz się nieźle czuć:eek::-(
Ania, ale Twoje dzieci maja super!!Na pewno się nie nudzą:tak:
Dziunka, kiedy będziesz miała neta na stałe?
Ciekawe, co u Etny i Martolinki - nie wiem, czy pisały, na ile wybywają do tych Borów?
Agrafka, Marysia też dostaje głupawki przy tym upale..obie męczą się strasznie przy zasypianiu..
I już nie pamiętam, co jeszcze chcialam:eek:
Miłego dnia

uff... dla odmiany upał...
Poszłam spać o 23.30 do 3.30 Wojciech budził sie 3 razy :eek:, a o 3.30 urzadził sobie dłuzsza pobudkę do 5.00. Rany...
No i zgadniej człowieku co on chce wtedy robić ? Jeśc nie chce, wkurza sie, rękami nogami macha, ludzie kochani.. Całe szczeście jakoś mi te nocki nie dają się we znaki, chyba już jak stara babcia wystarczy mi 4 godziny snu na dobę :)

Ania, suepr że macie trampolinę, my też chcieliśmy kupić do tescia,a le chyba nas nie stać na razie :)
Anawawka - "w ludzkim stanie" lepiej bym tego nie ujęła

Dziewczyny trzymajcie się chłodno w Polsce :) atak gdzie zimno wysyłam 15 z naszych 35 stopni.. :)

hej

ja zaraz oszaleje sasiad muzyki tak słucha ze az sciany chodzą:wściekła/y:odechciewa sie siedzenia w domu,w dodatku pluje harczy,drze gebe normalnie burak do kwadratu:wściekła/y:

a ja juz cholery dostaje z tym planowaniem wyjzadu nad morze bo nie wiem gdzie i jak.D mi wspominal o biletach tanich ale to trzeba kupic w kasie ale dokąd skoro nie wiem gdzie jechac ,teraz chcemy do Gdańska ale gdzie i jak nie wiem...wkurza mnie to i tyle :-(

hej

ja zaraz oszaleje sasiad muzyki tak słucha ze az sciany chodzą:wściekła/y:odechciewa sie siedzenia w domu,w dodatku pluje harczy,drze gebe normalnie burak do kwadratu:wściekła/y:

a ja juz cholery dostaje z tym planowaniem wyjzadu nad morze bo nie wiem gdzie i jak.D mi wspominal o biletach tanich ale to trzeba kupic w kasie ale dokąd skoro nie wiem gdzie jechac ,teraz chcemy do Gdańska ale gdzie i jak nie wiem...wkurza mnie to i tyle :-(

Cleo, nastaw się pozytywnie :). Chcesz gdzieś wyjechac czy nie ? Jak chcesz to zawsze trzeba się niestety namóżdżyć żeby coś znależć...
Gdzie chcecie mieszkać ? moim zdaniem najlepiej w mieszkaniu, bo masz tam kuchnię wiec jedzenie dużo taniej wychodzi. Więc szukaj hasła "mieszkanie na wakacje" w gdańsku, na przymorzu jest sporo starych bloków więc tam beda niedorgie mieszkania. chyba.
ja osobiscie Gdańsk polecam, bo jak nie ma pogody to masz jeszcze całe misato gdzie można pojechać i coś porobić. Na mierzei poza plażą i budami z zapiekankami, no jeszcze jakimś wesołym miasteczkiem nie ma za bardzo nic na niepogodę.

reklama
Agrafka a no namózdzyc sie trzeba.Jeszcze ze szwagrem bede gadac bo on tam jezdzi w te tereny moze cos pomoże:-) dzieki:-) a jechac pewnie ze chcemy ,chocby włąsnie na to zwiedzanie w razie awari pogodowej lub przegiecia w opalaniu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry