reklama

Listopad 2009

reklama
matko jak gorąco, cała mokra jestem. Na szczeście Wojtuś dał się uśpić na leżąco, neistety cyckiem... Chyba zaczynam sie godzić z tym, że bedzie jak z Alą.
Pediatra na szamotanie niestety nic doradziła, każdy tylko pyta o moją dietę. Ale dostałam skierowana na te usg które miała zrobić kontrolnie no i w piątek czeka mnie wyprawa z Wojtkiem i Alą do centrum, mam nadzieję, ze Ala wytrzyma to to nam zajmie tak od 11 do 14...

Jak wasze dzieci znoszą te upały ? Ala dostaje wieczorem totalnej korby, biega, śpwia, krzyczy, gada jak najęta, rozbija się, skacze, no nie wiem co jeszcze.. tajfun i zniszczenie :-)

dziunka, no właśnie po depilatorze się osłabiają, ale ja przez całą ciaze bikini załatwiałam maszynką wiec teraz masakra :) musze zrobic jeszcze ze 3 podejscia :)
cleo, fajne ogłoszenia na wynajem krótkoterminowy są czasem na gumtree.

Cze
jestem padnięta, z mózgu mam wióry, więc sorka, ale dziś tylko tak.
Życzę miłej nocy, tym którzy mają pogodę pod psem ładnej, a nam zelżenia upałów...:-D

hej
agrafka podziwiam za ten depilator w tych okolicach :tak: , ja golę tylko łydki depilatorem a okolice bikini kiedyś wyrywałam pensetą ale jakoś mi przeszło , teraz chciałam pachy zrobić woskiem ale jak byłam u kosmetyczki to miałam za krótkie a w NO nie pójde bo za drogo , jak któraś koleżanka zlituje się nade mną i mi to zrobi to mam cały sprzęt do woskowania :tak::-)
ana śpij dobrze i zregeneruj siły , współczuje upałów
cleo ty to też masz nieciekawie w tej pracy ,no ale jak już na urlop pójdziesz to sobie odpoczniesz :tak:
kupiliśmy dzisiaj trampoline , no i D ją złożył prawie bo się okazało że te pręty od siatki mają źle nawiercone dziurki :angry: no i można tylko w jednym miejscu przykręcić , więc mój jutro przyniesie sprzęt i dorobi dziurek do przykręcenia , no ale tak czy siak Kuba miał zabawe a my ubaw , oczywiście pomagał tacie składać i montować wszystko jak trzeba :tak::-) , teraz jeszcze tylko by się przydała jakaś zjeżdżalnia i mamy mini plac zabaw bo piaskownice wczoraj rozłożyliśmy

Cze
powiem szczerze, że już mam dość upałów, ciągle człowiek wilgotny, klejący, prawie lejący się przez ręce, a tu zapowiadają tylko gorzej:wściekła/y::wściekła/y: Jeszcze @ mnie nawiedziła, to w ogóle jestem "szczęśliwa"...
Dziunka - wracaj do nas tak na dłużej.:-D
Sawi - ja też myślę nad kupnem klimy , bo nie wyrabiam w domu przy 28C i braku przewiewu...
Agrafka - ci pediatrzy to też czasami jak dzieci we mgle się poruszają z tymi naszymi maluchami. Mam nadzieję, że w piątek "w ludzkim stanie" dotrzecie na badanie i Ala będzie ok.
Ania - wow, to dzieciaki mają raj!
Znów mam zachwiania umysłowe i nie wiem co jeszcze miałam napisać, jak mnie olśni to napiszę...
:-D

Oj, ja też nie wyrabiam z tymi upałami.Temperatura powoli , ale ciągle w górę:-(:sorry: Ja już pływam, a jak sobie pomyślę, że zaraz wsiądę w auto, to już mi źle..ale muszę zawieźć do pracy kilka papierów i wymienić dżinsy, które kupiłam S. na urodziny na rozmiar mniejsze - ech, ten chudzielec..
Ana - współczuję @ w tym skwarze..musiszz się nieźle czuć:eek::-(
Ania, ale Twoje dzieci maja super!!Na pewno się nie nudzą:tak:
Dziunka, kiedy będziesz miała neta na stałe?
Ciekawe, co u Etny i Martolinki - nie wiem, czy pisały, na ile wybywają do tych Borów?
Agrafka, Marysia też dostaje głupawki przy tym upale..obie męczą się strasznie przy zasypianiu..
I już nie pamiętam, co jeszcze chcialam:eek:
Miłego dnia

uff... dla odmiany upał...
Poszłam spać o 23.30 do 3.30 Wojciech budził sie 3 razy :eek:, a o 3.30 urzadził sobie dłuzsza pobudkę do 5.00. Rany...
No i zgadniej człowieku co on chce wtedy robić ? Jeśc nie chce, wkurza sie, rękami nogami macha, ludzie kochani.. Całe szczeście jakoś mi te nocki nie dają się we znaki, chyba już jak stara babcia wystarczy mi 4 godziny snu na dobę :)

Ania, suepr że macie trampolinę, my też chcieliśmy kupić do tescia,a le chyba nas nie stać na razie :)
Anawawka - "w ludzkim stanie" lepiej bym tego nie ujęła

Dziewczyny trzymajcie się chłodno w Polsce :) atak gdzie zimno wysyłam 15 z naszych 35 stopni.. :)

hej

ja zaraz oszaleje sasiad muzyki tak słucha ze az sciany chodzą:wściekła/y:odechciewa sie siedzenia w domu,w dodatku pluje harczy,drze gebe normalnie burak do kwadratu:wściekła/y:

a ja juz cholery dostaje z tym planowaniem wyjzadu nad morze bo nie wiem gdzie i jak.D mi wspominal o biletach tanich ale to trzeba kupic w kasie ale dokąd skoro nie wiem gdzie jechac ,teraz chcemy do Gdańska ale gdzie i jak nie wiem...wkurza mnie to i tyle :-(

hej

ja zaraz oszaleje sasiad muzyki tak słucha ze az sciany chodzą:wściekła/y:odechciewa sie siedzenia w domu,w dodatku pluje harczy,drze gebe normalnie burak do kwadratu:wściekła/y:

a ja juz cholery dostaje z tym planowaniem wyjzadu nad morze bo nie wiem gdzie i jak.D mi wspominal o biletach tanich ale to trzeba kupic w kasie ale dokąd skoro nie wiem gdzie jechac ,teraz chcemy do Gdańska ale gdzie i jak nie wiem...wkurza mnie to i tyle :-(

Cleo, nastaw się pozytywnie :). Chcesz gdzieś wyjechac czy nie ? Jak chcesz to zawsze trzeba się niestety namóżdżyć żeby coś znależć...
Gdzie chcecie mieszkać ? moim zdaniem najlepiej w mieszkaniu, bo masz tam kuchnię wiec jedzenie dużo taniej wychodzi. Więc szukaj hasła "mieszkanie na wakacje" w gdańsku, na przymorzu jest sporo starych bloków więc tam beda niedorgie mieszkania. chyba.
ja osobiscie Gdańsk polecam, bo jak nie ma pogody to masz jeszcze całe misato gdzie można pojechać i coś porobić. Na mierzei poza plażą i budami z zapiekankami, no jeszcze jakimś wesołym miasteczkiem nie ma za bardzo nic na niepogodę.

reklama
Agrafka a no namózdzyc sie trzeba.Jeszcze ze szwagrem bede gadac bo on tam jezdzi w te tereny moze cos pomoże:-) dzieki:-) a jechac pewnie ze chcemy ,chocby włąsnie na to zwiedzanie w razie awari pogodowej lub przegiecia w opalaniu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry