Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ja golę tylko łydki depilatorem a okolice bikini kiedyś wyrywałam pensetą ale jakoś mi przeszło , teraz chciałam pachy zrobić woskiem ale jak byłam u kosmetyczki to miałam za krótkie a w NO nie pójde bo za drogo , jak któraś koleżanka zlituje się nade mną i mi to zrobi to mam cały sprzęt do woskowania
:-)
no i można tylko w jednym miejscu przykręcić , więc mój jutro przyniesie sprzęt i dorobi dziurek do przykręcenia , no ale tak czy siak Kuba miał zabawe a my ubaw , oczywiście pomagał tacie składać i montować wszystko jak trzeba
:-) , teraz jeszcze tylko by się przydała jakaś zjeżdżalnia i mamy mini plac zabaw bo piaskownice wczoraj rozłożyliśmy
Jeszcze @ mnie nawiedziła, to w ogóle jestem "szczęśliwa"...

:-(

, a o 3.30 urzadził sobie dłuzsza pobudkę do 5.00. Rany...
odechciewa sie siedzenia w domu,w dodatku pluje harczy,drze gebe normalnie burak do kwadratu
hej
ja zaraz oszaleje sasiad muzyki tak słucha ze az sciany chodząodechciewa sie siedzenia w domu,w dodatku pluje harczy,drze gebe normalnie burak do kwadratu
a ja juz cholery dostaje z tym planowaniem wyjzadu nad morze bo nie wiem gdzie i jak.D mi wspominal o biletach tanich ale to trzeba kupic w kasie ale dokąd skoro nie wiem gdzie jechac ,teraz chcemy do Gdańska ale gdzie i jak nie wiem...wkurza mnie to i tyle :-(