agrafka80
Fanka BB :)
Ana, no właśnie - Wojtek chdozi w bodziaku bo w nim się najmniej do mnie przykleja, ale chyba kupie dla niego jeszcze jakieś za duże T-shirty, bo akurat po Ali nie mam. Wojtas dziś w nocy urządził szamotanie o 3.30, byłąm tak nieprzytomna że karmiłąm go i chodziłam z nim a przy okazji bzdury senne mi się w głowie roiły.
Na 12.30 jade z mały do pediatry - w mieszkaniu na razie chłodno, aż się boję wyjsć na balkon

Dziewczyny pijecie jakieś wody mineralne ? bo ja kupuję na mase jakieś źródlane Cisowianki albo z Lidla, ale przydałoby się pić też jakieś mineralizowane w te upaly. Kiedyś kupowałam Pwniczankę i Muszyniankę, ale one są lekko gazowane. Znacie jakieś bez gazu ?
A jeszcze coś mi się przypomniało - wczoraj zaatakowałam bikini depilatorem elektrycznym
. oczywiscie tylko tak trochę, pachwiny, uda, ale widać używanie maszynki przez całą ciążę tak wzmocniło włoski, że aż mi się krwiaki porobiły
. Dobrze, ze nie wpadłam na ten genialny pomysł dzień przed wizytą u gina bo wyglądam jak ofiara przemocy domowej :-):-)
Na 12.30 jade z mały do pediatry - w mieszkaniu na razie chłodno, aż się boję wyjsć na balkon

Dziewczyny pijecie jakieś wody mineralne ? bo ja kupuję na mase jakieś źródlane Cisowianki albo z Lidla, ale przydałoby się pić też jakieś mineralizowane w te upaly. Kiedyś kupowałam Pwniczankę i Muszyniankę, ale one są lekko gazowane. Znacie jakieś bez gazu ?
A jeszcze coś mi się przypomniało - wczoraj zaatakowałam bikini depilatorem elektrycznym
. Dobrze, ze nie wpadłam na ten genialny pomysł dzień przed wizytą u gina bo wyglądam jak ofiara przemocy domowej :-):-)
Dopiero, co pisałam, że Marysia już się nie boi, a tu zonk - wczoraj dobrą godzinę siedziała wtulona w moje cycki i ani drgnęła - nie muszę chyba mówić, jakie obie byłyśmy potem mokre i przesiąknięte swoimi potami
nic nie pomagało a Maly sie meczył. Bardzo często ma czkawkę ale Kuba mial pdoobnie i do dzisiaj ma tak czasami, ze jak go rano zlapie to pozniej caly dzien co po chwilę