banAna
Fanka BB :)
maxwell, nie planuje drugiego, biore pigulki 
agrafka,super,ze urlop sie udal. tez mi zawsze bylo smutno,jak konczylam ulubiona ksiazke, np serie nad rozlewiskiem czy chmielewska. rozlewisko wrecz musialam sobie dawkowac. i uswiadomilam sobie,ze to by wlasnie bylo zycie dla mnie, a nie jak kiedys marzyla mi sie kariera w wielkim miescie
z ulubionymi filmami to samo, ogladam niektore wielokrotnie. myslalam,ze jestem jakas inna, ale dalyscie mi z etna nadzieje,ze nie odbiegam z bardzo od pionu 
kilolku, tez w przeszlosci wiecznie mialam problem z butami, ale od kilku lat troche lepiej. niewiem,czy tu buty jakies inne czy co
super,ze udalo ci sie wyprac wozek, u mnie jeszcze 2 stoja w przybudowce, w tym jeden rozowy, bardzo malo uzywany,ale troche sie ubrudzil od wozenia w samochodzie. niewiem, jak go doprac ..
etna, a probowalas na zaparcie 2 lyz siemienia lnianego rozdrobnionego zalanego ciepla woda? ja od niedawna stosuje i jest rewelacyjne
i zadnej chemii i skutkow ubocznych.

agrafka,super,ze urlop sie udal. tez mi zawsze bylo smutno,jak konczylam ulubiona ksiazke, np serie nad rozlewiskiem czy chmielewska. rozlewisko wrecz musialam sobie dawkowac. i uswiadomilam sobie,ze to by wlasnie bylo zycie dla mnie, a nie jak kiedys marzyla mi sie kariera w wielkim miescie
z ulubionymi filmami to samo, ogladam niektore wielokrotnie. myslalam,ze jestem jakas inna, ale dalyscie mi z etna nadzieje,ze nie odbiegam z bardzo od pionu 
kilolku, tez w przeszlosci wiecznie mialam problem z butami, ale od kilku lat troche lepiej. niewiem,czy tu buty jakies inne czy co
super,ze udalo ci sie wyprac wozek, u mnie jeszcze 2 stoja w przybudowce, w tym jeden rozowy, bardzo malo uzywany,ale troche sie ubrudzil od wozenia w samochodzie. niewiem, jak go doprac ..etna, a probowalas na zaparcie 2 lyz siemienia lnianego rozdrobnionego zalanego ciepla woda? ja od niedawna stosuje i jest rewelacyjne
i zadnej chemii i skutkow ubocznych.
no masakra, nie wiem czy się uda jak we wrześniu bede w Polsce. mam nadzieje, ze tak.
tez jestem na etapie pakowania ogorkow w sloiki, juz mi sloikow brakuje, bo troche zostalo z zeszlego roku