• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
kilolku, wspolczuje tak czestej koniecznosci wymiany ciuchow.
co do choinki, zawsze mialam sztuczna, ale chcialabym zywa w tym roku. moze jak mi sie osypie teraz, to za rok mi sie odechce
ania, zazdroszcze sniegu i balwana :tak:
ja tez mam odkurzacz pioracy ale srednio jestem z niego zadowolona, a to niby profesjonalny i drogi :eek:

grypa mnie rozklada, juz wieczore, jak szlam spac to czulam,ze mnie bierze. swietnie.

kilolku ten odkurzacz kupilismy 4 lata temu i płacilismy prawie 1500zł

ja pepco tez lubie

to moje dziewuchy aż tak szybko nie wyrastają
ale na lato dla Helki nie mam ubrań bo ona nosi prawie rozmiar Emi

Hej dziewczyny!
Tak na szybko, bo zaraz po młodą pędzę, a jak rano ją zawiozłam tak przed chwilą weszłam :-( byłam na komisji lekarskiej w ZUS ale na szczęście wszystko ok. zwolnienia mi nie podważyli, ale w szoku byłam z czym ludzi na kontrolę wzywali, np. złamana noga! facet ledwo szedł, a oni go do kontroli zwolnienia wezwali :szok: mniejsza z tym!

Ja dziś byłam w galerii, ale doopa! nic nie ma! potrzebują dla Martyny kombinezon taki wiecie narciarski na ten wyjazd, ale ceny z kosmosu! właściwie były takie tylko w smyku po 199 zł! :szok: i różowe :-(a ja chcę ciemny! bo ma dwie kurtki zimowe różowe i tylko je piorę ;-) w c&a były jakieś ciemne kurtki w przecenie, ale kurde kurtki ma dwie, a kombinezonu nie ma! a no i ten kombinezon chcę jednoczęściowy!
musze na allegro popatrzeć!

GAWIT kurcze trzeba było parę dni wcześniej mówić , to bym ci u nas kupiła używany za 15 zł i bym ci wysłała, bo u nas w piątki przyjeżdza taka starsza pani i handluje ciuchami. Jak nie kupisz do piątku a ona będzie jeszcze mieć to jak chcesz to mogę kupić. Jaki rozm ma Martynka. A i były takie czarno niebieskie- raczej ciemne i jeden taki zielony zgniły.:tak:Mój Igor ma taki czarno- niebieski właśnie u tej pani kupiony.

Ostatnia edycja:
mamajuli będę Ci wdzięczna jeżeli ta pani będzie jeszcze miała! Martysia ma rozmiar 104, znaczy w sumie ma 98, ale kombinezon wolałabym na 104, a co do koloru to obojętne mi jaki będzie :-) do piątku na pewno nie kupię, bo już się do żadnej galerii nie wybieram :-) dopiero mówiłam do chłopa, że może w weekend pojeździmy i czegoś dla małej poszukamy

Witajcie,
nieładnie się tak obijać z pisaniem;-)
Wczoraj zaliczyłam wyprzedaże i zakupy dla dzieciaczków . W H&M sporo okazji i obkupiłam moje maluchy:tak:
Muszę jeszcze dziś szafki w kuchni posprzatać a ogarnęło mnie mega lenistwo..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry