Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaśka, Ty mi się za dużo nie martw ! Obie z córą jesteście na najlepszej drodze do wyzdrowienia, pilnuj ją i siebie a niedługo będzie happy end :-) Skoro do tej pory miałaś pod górkę, to teraz musi już być z górki.widzę że dziewczyny z Poznania zabrały się za stomatologów;-)i to jak dzielnie bez znieczulenia ja to chyba już bym pierwsza prosiła o znieczulenie
narazie mam dosyć znoszenia wszystkiego![]()

. No i wasnie witam sie z Wami, jem pierwsze sniadanko i gotuje brokulowa
. PPewnie w ciagu dnia padne na pysk...Tylko jak przy trzylatku...
żeby w tą nieszczęsną delegację jechac. jak wyszedł to oczywiście nie mogłam zasnąć. Udało mi się po 45 minutach, a on po godzinie wrócił
i oświadczył, ze nie jedzie. COś tam tłumaczył ale nawet nie słuchałam. Chciałam spać. ALe oczywiście znowu koło godziny mi się zeszło. Strasznie niewygodnie mi było. A o 7 już Kuba na mnie siedział z kksiążęczką i wołał "citać!"
to po co ty się męczysz i pracujesz skoro się kieppsko czujesz? Po to płacisz składki żeby móc odpocząć w każdej chwili.to ja tez ponarzekam wczoraj mi sie w glowie krecilo... ze spaniem mam problemy... a ciagle gnije w pracy... juz chyba na l4 na tydzien pojde bo sil nie mam... a ciagle albo remont albo jakies zakupy itp... coraz czescie mam uderzenia goraca... i wogole cieplooooooo....
Kilolek moze to i dobrze ze nie pojechal a malym sie nie moze zajac?
Royana mniam mniam brokulowa... ja przy takim tempie bym padla od razu... moj ledwo co mnie dzisiaj dobudzil do pracy... a az tak sie nie forsowalam... jedynie na zakupach bylismy do zamkniecia sklepow tj do 21![]()