Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
watrbki, jajek, serow plesniowych i wielu wielu innych rzeczy...tak piszaja tez słyszalam ze watróbki nie mozna i czekam bo az na sama mysl mi slinka cieknie
ale nie wariujmy
. Z watrobka faktycznie chodzi o to aby nie przedawkowac wit A, ale ja i w pierwszej ciazy i teraz przynajmniej raz na 2 tyg, czasem raz na tydzien jem i wszystko dobrze. To najlepsze zrodlo zelaza, a ja ja w dodatku bardzo lubie-szczeglnie drobiowa-mniam, mniam...Jakby jadlo sie codziennie, co drugi dzien to mozna sie bac, ale tak nie ma czego. Zreszta wielu lekarzy sami polecaja ja. Nie samym sztucznymi witaminkami czlowiek zyje
:-):-):-)wszystko się kręciło wkoło mnie że przeoczyłam oczywiste objawy wyraźnie wskazujące na to że coś się działo z moją córeczką
no nic ważne że wiemy i leczymy potem kontrola
ale powiem Wam szczerze że odechciało mi się dzisiaj wszystkiego[/QUOTE
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok u Ciebie i córeczki
Nie możesz obwiniać się za to , że nie zauważyłaś tych obiawów u córki, skupiłaś się na sobie, ponieważ pod serduchem masz swoją Drugą Pociechę, tak jak napisałaś najważniejsze, że już o tym wiecie i leczycie :-)
a jakie były objawy?wszystko się kręciło wkoło mnie że przeoczyłam oczywiste objawy wyraźnie wskazujące na to że coś się działo z moją córeczką
no nic ważne że wiemy i leczymy potem kontrola
ale powiem Wam szczerze że odechciało mi się dzisiaj wszystkiego
jajek też????watrbki, jajek, serow plesniowych i wielu wielu innych rzeczy...tak pisza![]()
ale tylko surowych czy wszstkich? matko ja jakoś niezoriientowana jestem. Odtsawiłam te wszystkie poradniki i nie chcialo mi się ich drugi raz czytać a teraz takie kwiatki.....:-(Smacznegoa jajek to surowych chyba bo takie to jem i nie patrze czy duzo czy malo heheh a co do wątróbki to se jutro na obiad zrobię o![]()

Nawet nie wiem jakch, bo sie tym wiecej nie interesowalamjajek też????ale tylko surowych czy wszstkich? matko ja jakoś niezoriientowana jestem. Odtsawiłam te wszystkie poradniki i nie chcialo mi się ich drugi raz czytać a teraz takie kwiatki.....:-(
i mam to gdzies i jem wszystko na co mam ochote
-choc tutaj z malym lekiem
:-(