Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czwarte
bo jeszcze przed nami sierpień , wrzesień i październik![]()
Mary_mary- jak chcesz, to ja kupie Ci Nospe i wysle-lepiej ja miec pod rekaehhh
Muszę się wam poskarżyć
Wczoraj wieczorem podczas powrotnego spaceru z autobusu (ok25min) ze 4 razy musiałam się zatrzymać bo tak mnie coś kuło w podbrzuszu... Później w nocy kilka razy budziłam się z bólu - takiego "rozpychającego", a dzisiaj to już naprawdę słabo...
W końcu zwolniłam się z pracy, leżę pod kocem a jutro do lekarza - znając życie każe mi się położyć i pić dużo wody (to ich metoda na wszystko)...
Kurczę, nawet Nospy tu w aptece nie mają ani żadnego substytutu
, tym bardziej, ze jeszcze troszke czasu nam zostalo. To naprawde dobry lek a niedrogi. Daj znac
Aniele, dziękuję za troskę! Pewnie bym skorzystała z propozycji albo któregoś z rodziców poprosiła ale dokładnie za 10dni jadę do Pl na wakacje więc sama się zaopatrzęMary_mary- jak chcesz, to ja kupie Ci Nospe i wysle-lepiej ja miec pod reka, tym bardziej, ze jeszcze troszke czasu nam zostalo. To naprawde dobry lek a niedrogi. Daj znac
![]()

Poproszę jutro lekarza o 2dni wolnego i będzie dobrze..Ok, nie ma sprawy. Uwazaj na siebieAniele, dziękuję za troskę! Pewnie bym skorzystała z propozycji albo któregoś z rodziców poprosiła ale dokładnie za 10dni jadę do Pl na wakacje więc sama się zaopatrzę
Właśnie wyszłam z cieplutkiej kąpieli z pianką i już lekko lepiejPoproszę jutro lekarza o 2dni wolnego i będzie dobrze..

Te tarte i zupy tez jem, ale najwiecej jest w soku z buraków i nie wiem dlaczego.etna a to musi być koniecznie sok z buraków??
nie mogą być tarte buraczki albo takie z zupy, czy np ćwikła buraczana??
współczuję biedulko
Ty to masz szczescie że jesz tylko czerwone mięso ;-)Zalecił mi jeść czerwone mieso i co dalej zobaczy na nastepnej wizycie jak zobaczy wyniki. ;-)
Z kąd ja wezmę teraz pomarańcze, ja mam taki hortexu z jablkiemz samych buraków to może nie ale z jabłkiem pycha można dodać jeszcze pomarańcza
, tzn. że jakoś przeżyję tą anemię.
pewnie dlatego, ze jest z surowych buraków, a zupa czy tarte z gotowanych.Te tarte i zupy tez jem, ale najwiecej jest w soku z buraków i nie wiem dlaczego.
taką krwistą