Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to może chociaz magnez?ehhh
Muszę się wam poskarżyć
Wczoraj wieczorem podczas powrotnego spaceru z autobusu (ok25min) ze 4 razy musiałam się zatrzymać bo tak mnie coś kuło w podbrzuszu... Później w nocy kilka razy budziłam się z bólu - takiego "rozpychającego", a dzisiaj to już naprawdę słabo...
W końcu zwolniłam się z pracy, leżę pod kocem a jutro do lekarza - znając życie każe mi się położyć i pić dużo wody (to ich metoda na wszystko)...
Kurczę, nawet Nospy tu w aptece nie mają ani żadnego substytutu
Biore witaminy w ktorych jest juz magnez - centrum materna znaczyto może chociaz magnez?
:-). Więc leż spokojnie i wrzuć na luz
. Będzie dobrze!!! Ja jak tylko przystopowałam to przestało ciągnąc, brzuch miękki
Ale fajnie:-) nasz czas zbliża się wielkimi krokami, zaraz lipiec się rozpakuje i będziemy trzecie w kolejnościPojawiły się już pierwsze kwietniówki 2010każde pojawienie się nowych mamuś zbliża nas do naszego finału:-)

czwarteAle fajnie:-) nasz czas zbliża się wielkimi krokami, zaraz lipiec się rozpakuje i będziemy trzecie w kolejności![]()

o ile znów wpuści mnie o 8 rano... hiiiiii