Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie bolą wszystkie bebechy jak maluch się rusza, a jak chodzę to przy kazdym kroku odczuwam nacisk na pęcherz. Najgorzej jak muszę podbiec kawałek, wtedy mam wrażenie, ze zaraz się zsiusiam.
nie że wcale ale na prawdę minimalnie i z tego co pamiętam z Zuzką też tak miałam dopiero pod koniec ciązy bardziej mi to "dokuczało" zwłaszcza jak Zuzka postanowiła włożyć nogę pod moje prawe żebro 
stoję patrzę na mojego W i czuję że odpływam na szczęście jak się położyłam to mi przeszłoja nie mam czasami wyjścia, jak mi np. dziecko pod samochód biegnie :-)co czy dość często, albo poleci za jakimś kotkiem w zupełnie odwrotna stronę niz ja i wcale nie reaguje, ze go wolam taki jest przejęty :-)Hehe Kilolek mam podobniez ta zmiana ze ja nie podbiegam nigdzie bo podobno nie wskazane
moj pilnuje nawet szybko nie pozwala chodzic
![]()
hehe no to tego nie da sie wyeliminowacja nie mam czasami wyjścia, jak mi np. dziecko pod samochód biegnie :-)co czy dość często, albo poleci za jakimś kotkiem w zupełnie odwrotna stronę niz ja i wcale nie reaguje, ze go wolam taki jest przejęty :-)

co jest sztuką nie do wykoniania w jego przypadku