Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-( Piłam Pepsi i zjadłam 2 banany, już trochę lepiej, ale te bóle się powtarzają. Zastanawiam się co to może być, może przepona, może te wszystkie narządy, które teraz brzuszek przygniata, ale to aż dech zapiera czasem:-(Ja roztargnienia nie obserwuję. Może dlatego że mój Ł jest dosyć roztargniony z natury (wiecznie o czymś zapomina albo czegoś szuka) dlatego chyba już przywykłam że muszę koncentrować się za dwoje ;-)
Obserwuję za to jakiegoś paskudnego wirusa - po całym mieście krąży i do naszego domu też się przyplątał. Najpierw brat mojego Ł, później jego dziewczyna, a od wczorajszego wieczora i mnie dopadło. Bolące gardło, zatkany nos - oby tylko na tym się skończyło... leżę, wygrzewam się, biorę witaminę c i paracetamol no i zobaczymy...

:-Może, ale sama już nie wiem, spać idę po 23, wstaje po 8, więc wysypiam się, idę się na godzinę położyć, jak mi nie przejdzie to może jednak przejdę się do szpitala?
Mary_Mary jak w dole boli to trzeba leżeć Kochana. odpoczywaj!
Hej dziewczyny. Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze, ze mozecie podrozowac. Wien jesli tylko nie ma przeciwskazan jezdzijcie i odpoczywajcie. Ja bardzo zaluje, ze nie dalam sie namowic mezowi wczesniej na jakis wyjazd, a teraz jak ciagle skurcze i te wody plodowe sie sacza to juz poleze do konca ciazy. Ciesze sie, ze choc z Dudziakowa lepiej..... A ktos wie co z Bura i jej coreczkami?\
Ja teraz wywczasowac sie nie moge, ale jak sie Viki urodzi to odrobimy z nawiazka. Byleby nasza corenia byla zdrowa....