Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny. Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze, ze mozecie podrozowac. Wien jesli tylko nie ma przeciwskazan jezdzijcie i odpoczywajcie. Ja bardzo zaluje, ze nie dalam sie namowic mezowi wczesniej na jakis wyjazd, a teraz jak ciagle skurcze i te wody plodowe sie sacza to juz poleze do konca ciazy. Ciesze sie, ze choc z Dudziakowa lepiej..... A ktos wie co z Bura i jej coreczkami?\
Ja teraz wywczasowac sie nie moge, ale jak sie Viki urodzi to odrobimy z nawiazka. Byleby nasza corenia byla zdrowa....
Madziu jak Ci nie przejdzie to moze faktycznie sie wybierz dla wlasnego spokoju, mam nadzieje jednak ze przejdzie i poczujesz sie lepiej, ja tez tak ostatnio mialam. Buziaczki
Z tego co wiem to zamachy w Iraku u nas tylko zamieszki i bijatyka z policja. Juz ponad 40 dni, ale wciaz nie jest spokojnie. Przestalam ogladac perska telewizje.A jak tam z tymi zamachami czy co to dokladnie tam bylo nie daleko Ciebie? Przeszlo juz bo nawet nie wiem czy pisalas? moze przeoczylam. mam nadzieje ze juz spokojniejsza jestes![]()
Ja po wizycie u starej gin. Kazała mi przejść na dietę i po tygodniu diety zbadać przez 3 dni cukier 2 godziny po posiłku. Tyle, ze nie bardzo wyobrażam sobie tą dietę, bo ma tylko 1500 kcal (dla mnie to maleńko) 0 cukrow, absolutne minimum owoców i jak najmniej weglowodanów. Na samych warzywach to ja długo nie pociągnę :ico_olaboga: