Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a tak z innej beczki kupilismy dla malej dzisiaj sliczny wozeczek !!! ale sie ciesze
Ona mi więcej stresu napędzi niż ta cała podróż jest tego warta. płakać mi się chce bo naprawde potrzebuję odpoczynku, a mama pogarsza sytuację swoimi pesymistycznymi gadkami. przez nią czuję się nieodpowiedzialna... Na dodatek nabuntowała moją teściową... Najlepsze jest to, że takie gadanie zaczęło się około 2, 3 dni temu. Jestem ciekawa dlaczego dopiero teraz, kiedy już sobie wszystko zaplanowaliśmy.... :-
Moja mama znowu zaczęła batalię o to, żebym nie jechała. Zaczęła mi mówić o tym, żebym pojechała sobie na patologię ciąży i pooglądała kobiety tam leżąceOna mi więcej stresu napędzi niż ta cała podróż jest tego warta. płakać mi się chce bo naprawde potrzebuję odpoczynku, a mama pogarsza sytuację swoimi pesymistycznymi gadkami. przez nią czuję się nieodpowiedzialna... Na dodatek nabuntowała moją teściową... Najlepsze jest to, że takie gadanie zaczęło się około 2, 3 dni temu. Jestem ciekawa dlaczego dopiero teraz, kiedy już sobie wszystko zaplanowaliśmy.... :-
-
-(
a przecież tak nie jest. Ja wręcz marzę o jakiś wczasach a może raczej odpoczynku, niestety przy dwójce małych dzieci nie jest to proste (moja 4-letnia córka i 3,5 letnia córka siostry).:-)Moja mama znowu zaczęła batalię o to, żebym nie jechała. Zaczęła mi mówić o tym, żebym pojechała sobie na patologię ciąży i pooglądała kobiety tam leżąceOna mi więcej stresu napędzi niż ta cała podróż jest tego warta. płakać mi się chce bo naprawde potrzebuję odpoczynku, a mama pogarsza sytuację swoimi pesymistycznymi gadkami. przez nią czuję się nieodpowiedzialna... Na dodatek nabuntowała moją teściową... Najlepsze jest to, że takie gadanie zaczęło się około 2, 3 dni temu. Jestem ciekawa dlaczego dopiero teraz, kiedy już sobie wszystko zaplanowaliśmy.... :-
-
-(
;-) One nie chca napewno Ci sprawic przykrosci, pewnie poprostu sie boja ze bedziesz daleko od domu gdyby (tfu tfu wypluc i odpukac) cos sie stalo. Ale baw sie dobrze kochana, wkoncu to Twoja podroz poslubna, jedyna i niezapomniana :*:*:*Moja mama znowu zaczęła batalię o to, żebym nie jechała. Zaczęła mi mówić o tym, żebym pojechała sobie na patologię ciąży i pooglądała kobiety tam leżąceOna mi więcej stresu napędzi niż ta cała podróż jest tego warta. płakać mi się chce bo naprawde potrzebuję odpoczynku, a mama pogarsza sytuację swoimi pesymistycznymi gadkami. przez nią czuję się nieodpowiedzialna... Na dodatek nabuntowała moją teściową... Najlepsze jest to, że takie gadanie zaczęło się około 2, 3 dni temu. Jestem ciekawa dlaczego dopiero teraz, kiedy już sobie wszystko zaplanowaliśmy.... :-
-
-(