mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Zazdroszczę, że już jutro(...) - ja piątku nie mogę się doczekać, tym bardziej że w asyście tatusia Maleństwa tam się wybieram 
Trzymam kciuki i czekam na wieści

Trzymam kciuki i czekam na wieści

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Widzisz, ja w Białymstoku jestem codziennie i dzisiaj idę do lekarza :-) na 12.30... Mój Ł jest w szpitalu (wyciągają mu w końcu druty stabilizujące bark) i będzie zwiewał z oddziału, żeby pojechać ze mną... Na dodatek mówił, żebym się nie zdziwiła jak on będzie w kapciach 
a to nie jest termin okresu? Bo mi gin zawsze mówiła, że objawy okresu często się zdarzają właśnie w tym czasie i nie są niepokojąceja też mam jutro usg
dzisiaj w nocy zbudził mnie okropny ból brzucha. takie jakby ściskanie (takie jak przed okresem). i teraz tak też pobolewa, jak na okres właśnie...
zastanawiam się czy nie iść do lekarza. co prawda nie jestem u siebie w mieście, a i jutro mam usg u swojego lekarza...
ale jak mam być spokojniejsza... sama nie wiem. do jutra zapewne się nic nie zmieni.