reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie;)

troszke mnie nie bylo a tu takie zmiany...i postow przybylo...:szok:

witam nowe mamy: Mary_amry,Weri i Etna36-buziaczki:)

U mnie dozewcyznki spoko...coraz bardzoje mi brzuszek sterczy...ehhehe i wgole dobrz sie czuje..ide sapc bo jwestem po 3 dniowej majowce....

buziaczki:)
dobrnaocka;)

ja też mam jutro usg :)

dzisiaj w nocy zbudził mnie okropny ból brzucha. takie jakby ściskanie (takie jak przed okresem). i teraz tak też pobolewa, jak na okres właśnie...
zastanawiam się czy nie iść do lekarza. co prawda nie jestem u siebie w mieście, a i jutro mam usg u swojego lekarza...
ale jak mam być spokojniejsza... sama nie wiem. do jutra zapewne się nic nie zmieni.

a ja właśnie jadam tylko nabiał przeważnie. mięso to tylko gotowane (szczególnie wędliny)... innego rodzaju źle mi pachną, i nie ma takiej szansy abym do ust włożyła...

hej dziewczyny ja tylko na chwile dzis na 14mam ginka i bardzo sie stresuje czy wszystko ok!!Prosze 3majcie za mnie kciuki aby wszystko bylo ok!!

passingby gratuluje zakupow wklej nam linki wozka i fotelika plizzzzzz!!

gie-oska
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE:tak:
DLACZEGO MIAŁOBY BYĆ INACZEJ CO? TYLKO SPOKÓJ MOŻE NAS URATOWAĆ ;-)
Myślę że mogę wypowiedzieć się tutaj za nas wszystkie - myślami jesteśmy z Tobą cały czas!
Czekamy na wieści...

ja mam usg jutro. dziś mam dosyć silne bóle (jak na okres) i troszkę sie martwie... zstanawiam się czy nie pójść dzisiaj do lekarza. co prawda jestem w białymstoku a nie w warszawie. ale zawsze to będę spokojniejsza...
ostatnie kilka dni nie były dla mnie dobre. ba! właściwie ostatni miesiąc był ardzo stresujący. nie wiem czy nie będę samotną mamusią, i trochę mnie to przeraża... ciężko mi się pogodzić z tym, że możemy nie być razem... :unsure:

Laparda, kochana, głowa do góry! Wiem, że to może nie być pocieszeniem, ale czasami lepiej być samotną mamą niż męczyć się i żyć nieszczęśliwie. Ale w Waszym przypadku na pewno się ułoży i będzie dobrze :tak: Widzisz, ja w Białymstoku jestem codziennie i dzisiaj idę do lekarza :-) na 12.30... Mój Ł jest w szpitalu (wyciągają mu w końcu druty stabilizujące bark) i będzie zwiewał z oddziału, żeby pojechać ze mną... Na dodatek mówił, żebym się nie zdziwiła jak on będzie w kapciach :-p

ja też mam jutro usg :)

dzisiaj w nocy zbudził mnie okropny ból brzucha. takie jakby ściskanie (takie jak przed okresem). i teraz tak też pobolewa, jak na okres właśnie...
zastanawiam się czy nie iść do lekarza. co prawda nie jestem u siebie w mieście, a i jutro mam usg u swojego lekarza...
ale jak mam być spokojniejsza... sama nie wiem. do jutra zapewne się nic nie zmieni.
a to nie jest termin okresu? Bo mi gin zawsze mówiła, że objawy okresu często się zdarzają właśnie w tym czasie i nie są niepokojące

Ja też mam jutro usg :-)

reklama
w teorii to właśnie jest teramin na okres... chyba sobie odpuszczę tego lekarza. pójdę jutro. co ma być to będzie (jak mnei to zawsze wkurza jak ktoś tak mówi... ale nic innego tutaj chyba powiedzieć nie można):wściekła/y:

Do góry