reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Gie-oska ja idę do pracy od razu. Mam babcie, mamę, teściową i jakoś sobie poradzę :tak: Jak dziecko będzie u babci, to mam dwa kroki do niego z pracy. Podobnie jak zostanie z moja mamą. Niestety nie bedzie nas stać na to, żebym mogła zostać dłużej...

Oliwka1976 dobrze, że tamten tydzień już się skończył! Codziennie coś się działo! Normalnie jak pech to na całego! Ale pocieszam się tym, że zawsze po burzy wychodzi sloneczko :-) Więc czekam na słońce w moim życiu i mam nadzieję, że pojawi się jak najszybciej.A mogę powiedzieć, że już zaczyna wychodzić, bo dokumenty rejestracyjne samochodu się odnalazły (zgubione z resztą w poprzednim tygodniu)! dzisiaj odebraliśmy je z komisariatu :tak:

reklama
Mój Ł teraz dał mi w kość, pokłóciliśmy się, jeszcze ta sytuacja z wypadkiem... Na dodatek jeszcze mieliśmy stłuczkę i przy wtrząsie nadwyrężyłam kark... Na szczęście z dzidzią wszystko w porządku :tak: Boję się, że do wesela kostka nie będzie sprawna...

przyznaję że troszkę Ci się tego nazbierało
ale jak piszesz dzidzia ok to najważniejsze reszta się poukłada
kostka też :tak:trzymam kciuki

co do płci to chcę i nie chcę wiedzieć hih
pewnie że to mega niespodzianka dowiedzieć się przy porodzie
z drugiej strony znając siebie nie wytrzymam :tak:

powoli zbieram się do przedszkola odebrać moją córcię

jeśli będę mogła to zostanę dłużej
zdecydują o tym finanse

co do wynajęcia niani mamy różne doświadczenia po pierwszym dziecku
jedna z niań nas okradła dziecku podawała diphergan na uspokojenie żeby spało
więc Bogu dziękujemy że nasza córeczka nadal jest z nami
musiałabym mieć kogoś naprawdę zaufanego żebym zostawiła maluszka

do tego czasu może zmienimy miejsce zamieszkania więc to też dużo zmieni
poczekamy zobaczymy:-)

Ja ze względu na przygotowania wolałabym wiedzieć, chociaż ostrożnie znam przypadki gdzie płeć się niepotwierdziła,hi,hi....to dopiero byłaby niespodzianka :baffled:

co do wynajęcia niani mamy różne doświadczenia po pierwszym dziecku
jedna z niań nas okradła dziecku podawała diphergan na uspokojenie żeby spało
więc Bogu dziękujemy że nasza córeczka nadal jest z nami
musiałabym mieć kogoś naprawdę zaufanego żebym zostawiła maluszka

o matko!!! :szok: Toż to karygodne! :angry: Trzeba było ją podać do sądu! i weź komuś zaufaj.... Zostawiasz dzieciaczka niby to z odpowiedzialnymi osobami, a one tak się zachowują!!!

Ja nad nianią nigdy się nie zastanawiałam i wiem, że jakoś powolutku bedziemy radzić mając tyle "niań" w rodzinie do dyspozycji.

ale dziewcczyny narobilyscie mi ochote na chamburgery i kebaby ehh a ja jeszcze musze godzine w pracy siedziec:-)Oz Wy niedobre...ale glodna sie zrobilam:-)

Marta Szc Twoja szefowa mozec Cie w dupe pocalowac a nie jakimis paragrafami zucac..idz na zwolnienie i miej ja gdzies!!#mam kciuki aby wszytsko poszlo ok!!

kasiiula ja z poznaniem plci poczekam az do rozwiazania,chce aby to byla niespodzianka :)

Ja przy pierwszym dziecku tez do samego konca nie wiedzialam co urodze:-)Niesamowite uczucie:tak:W Sszpitalu sama musialam sie prosic aby mi powiedzieli co urodzilam, bo byli przekonani, ze wiem. Ale teraz przy drugiej ciazy chce wiedziec. Przy Maciusiu tez chcialam, ale maz nie chcial, dlatego i dla mnie byla to niespodzianka:-D

reklama
NATALUNIA - nic sie nie martw.:-) Po nocy przychodzi dzien wiec juz tylko lepiej moze byc, po tych wszystkich przejsciach:-)

Tez mi sie wydaje, że te 20tyg macieżyńskiego, to tak krotko... Jak tu takie maleństwo komuś zostawić? A o żłobku nie ma mowy, ani o jakiejś obcej niani. Chyba trzeba będzie się uśmiechnąć do dziadka i babci hihi
A jak będzie trzeba to pare miesięcy na wychowawczym zostane, do 8-10 miesiąca. Na szczęście jeszcze jest troche, czasu żeby sie zastanawiać nad tym.

Do góry