reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Odnośnie melisy to mi odradzili w ciąży te ziółka. I to dermatolog i ginekolog więc nie wiem. Radzą mi pić mięte.
To ciekawe... każdy mówi co innego a my mamy być mądre...
Mi melisę kazał pić ginekolog jak miałam problemy z kręgosłupem - żeby nie stresować się zanadto tym faktem i spać spokojniej...

reklama
A propo witamin, (...)polozne na porodowce mowily, ze np po Maternie(chyba taka nazwa)wszyskie kobietki rodzily dzieci ponad 4.5kilowe!
Ehhh wiecie co? Ja już nie wiem co robić... co raz napotykam się na sprzeczne informacje - raz dot. np metod rodzenia, innym razem dot. usg, innym razem melisy a teraz jeszcze temat wit.
Mnie lekarz zalecił centrum materna właśnie od samego początku więc biorę i faktycznie jest dzieciątko trochę większe ale równie dobrze może to mieć po rodzicach... hmm :dry:

Ostatnia edycja:
hej lasezki....:-) dawno mnie nie było..i nawet nie mam zamiaru prawdzać ile stron i tematów mnie ominęło:-p bo penwnbie diuuuuuużo....
nie zaglądałam ze względu na to że podczas przeprowadzki odcięli nam linie....:angry:
i zamiast podłączyć ... my czekaliśmy a oni myśleli że my już reygnujemy z neta i nie podłączali spowrotem....:baffled: no i takim sposobem wrócę do was za tydzień....
poza tym muszę dodać że od jutra jestem na zwolnieniu..... płatnym oczywiście....
mminął mi mój zagrożony 1 trymestr.... i wszystko wporządku...
byłam w pl specjalnie na 3 dni na badaniach...
przezierność karkowa 12mm.... więc wporządku.... poza tym wiem gdzie ucieka mi cała energia.... bo jak widziałąm tego rozbrykanego malucha to myślałąm że się popłaczę ze śmiechu i radości.... lekarz pogratulował bardzo zdrowego dzidziusia...
no i zbadał serduszko kość nosową.... i wszystko inne.... i oczywiście nie ma żadnych zastrzeżeń... n ja tylko to że męcze się strasznie....:sorry2:ale cóż...
mój narzeczony robi za mnie już wszystko a ja nadal nie mam siły na nic:zawstydzona/y:
zobaczymy później....
mam nadzieję że o mnie nie zxapomniałyście ... to też odezwę się za tydzień...
aaa no i myślę że u was też wszystko ok.....
i że jesteście wszystkie tak jak byłyście z czasu mojego zniknięcia....
całuję was i wasze kruszynki :*

aaa i fotki wkleję też za tydzień :)

i coś mi nie wychodzi ... bo jestem już 14t6d a na pasku inaczej mam ... wrrrr

Ostatnia edycja:
hej lasezki....:-) dawno mnie nie było..i nawet nie mam zamiaru prawdzać ile stron i tematów mnie ominęło:-p bo penwnbie diuuuuuużo....
nie zaglądałam ze względu na to że podczas przeprowadzki odcięli nam linie....:angry:
i zamiast podłączyć ... my czekaliśmy a oni myśleli że my już reygnujemy z neta i nie podłączali spowrotem....:baffled: no i takim sposobem wrócę do was za tydzień....
poza tym muszę dodać że od jutra jestem na zwolnieniu..... płatnym oczywiście....
mminął mi mój zagrożony 1 trymestr.... i wszystko wporządku...
byłam w pl specjalnie na 3 dni na badaniach...
przezierność karkowa 12mm.... więc wporządku.... poza tym wiem gdzie ucieka mi cała energia.... bo jak widziałąm tego rozbrykanego malucha to myślałąm że się popłaczę ze śmiechu i radości.... lekarz pogratulował bardzo zdrowego dzidziusia...
no i zbadał serduszko kość nosową.... i wszystko inne.... i oczywiście nie ma żadnych zastrzeżeń... n ja tylko to że męcze się strasznie....:sorry2:ale cóż...
mój narzeczony robi za mnie już wszystko a ja nadal nie mam siły na nic:zawstydzona/y:
zobaczymy później....
mam nadzieję że o mnie nie zxapomniałyście ... to też odezwę się za tydzień...
aaa no i myślę że u was też wszystko ok.....
i że jesteście wszystkie tak jak byłyście z czasu mojego zniknięcia....
całuję was i wasze kruszynki :*
aaa i fotki wkleję też za tydzień... :happy2:

i coś mi nie wychodzi.,... bo jestem już 14t6d a tu na paseczku jakoś inaczej mam.... wrrrr

Ostatnia edycja:
witam z rana
u nas znowu piekna pogoda az za goraco jak dla mnie ale pieknie slonce swieci i az sie zyc chce :)
mary ja ruchy juz od 16 tyg. czuje takze jak najbardziej mozliwe.Teraz to moge powiedziec ze czuje je codzienie rano i wieczorem.jak leze na plecach i totalnie sie wyluzuje to czuje jak mi sie przemieszcza z jednej strony na druga,tak jak pisalas jakby wzdecia ale duzo silniejsze.wtedy po jednej stronie czuje wyrazne uwypuklenie :)wspaniale uczucie :)

Kevinka ja mieszkam kolo Monachium,szkoda ze mamy tak daleko do siebie...

Jutro zaczynam 18 tydzien jupi...

ide zaraz do pracy,zycze milego dnia :)

hej Mamuski :)
ja zauwazylam ze od wczoraj to brzuch mnie pobolewa jakby sie rozciągał yhyh moze lada dzien poczuje maluszka :D usg połówkowe dopiero mam 9 czerwca i nie wytrzymam chyba heheh :) az potwierdzi gin synka :-)

wczoraj zaczełam 18 tc ;) jupi zaraz połowa i koniec ;-)

Witam w piękny poniedziałkowy poranek :tak: Mimo, że w pracy właśnie rozprawiłam się z krzyczącym klientem, który jest nam winny pieniądze juz pół roku, to dzien jest baaardzo fajny :-D

hej Kasiiula mnie tez ostatnio pobolewa brzuch jak nigdy
Ty masz nastepna wizyta 9.06szczesciaro i nie mozesz sie doczekac a co ja mam powiedziec jak mam dopiero 24.06?? :( ale z drugiej stony 11.06 lecimy na urlop i po jego powrocie bede miala wizyte,szybko zleci i bede juz po 21 tyg :)

reklama
Do góry