katrenki
Fanka BB :)
u mnie na topie sa lody magnum w bialej czekoladzie i ciastka francuskie z jablkami i bita smietana....mmmmm...na sama mysl mi znowu slinka cieknie....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie tez myslalam, ze nie....ale moze 27 lat temu inaczej do tego podchodzili...nie mam pojecia....
![]()
kasiu tobie to się zawsze coś przyplączeja też sobie pomarudzę
wczoraj miałam zabieg wycinali mi żylaka na dup....
dostałam znieczulenie ale wyjątkowo źle się po nim czułam
teraz leżę z zaklejonym bolącym dupskiem i już wiem że za tydzień będą mi poprawiać bo znowu się coś tam zbiera
kiedyś już to przerabiałam
najgorsze że nieźle krwawie więc znowu się pozbywam żelaza którego ciągle mi brakujeogólnie jestem zła zmęczona i bleee
koniec
mi tak twardnieje i spina się brzuch na chwilę. A czasami zdaża sie to po tym jak mały mocniej przykopieaha chyba że to może być wina nadmiernej ilości gruszek ???