reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

dziekuje bardzo, bo juz sie zaczynalam martwic :)
podoba mi sie imie milena :) (zasuwazylam w suwaczku) tez sie nad nim zastanawialam,ale wygrala amelia, chociaz nie zna, plci

reklama
mi wyszedł chłopak i lekarz tez mówił że chłopczyk... ale ja nie wiem czy wierzyc w cos takiego bo niby na jakiej podstawie to wychodzi.... nie wierze w takie rzeczy.... choc u mnie pokazało prawde....

podoba mi sie imie milena :) (zasuwazylam w suwaczku) tez sie nad nim zastanawialam,ale wygrala amelia, chociaz nie zna, plci

:) tak sobie pomyslalam, ze to brzmi jak milenka :) moja zabka bedzie miala na imie emilka i tak na nia mowie milenka, milusia, mileczka, milka, milunia ;) pewnie kazdy bedzie myslal ze to milenka :) moja mama mowi o zabie emi, wiec maluszek juz ma tysiac imionek zanim sie urodzi :)

Ps. Nie chcesz znac plci, czy malutka zawsze sie tak wykreci tyleczkiem, ze nie widac? A chlopczyk jakie bedzie mial imie? U nas maz chcial dominisia, ale jest corenka wiec chcemy emilke albo olenke i tak szczerze nadal nie wiemy jak to sie skonczy :)

Mi wyszła dziewczynka- a ma być chłopak.
Nad morzem upały odpusciły i dziś było całiem przyjemnie;-)jutro już wrzesień, a potem pazdziernik a potem.... same wiecie co:-)
Wpusciła mnie dziś Pani w kiosku;-)- pierwszy raz ktoś przez taki szmat czasu..
Wcinam jak głupia to mięso jak lekarz kazał a już mam dośc- równie dobrze mogłabym zawiesić sobie szyji pęto kiełbasy i tak sobie skubać cały dzień;-)

Mamulica trzymam kciuki za wizytę;-) Na pewno uda się bez zadnych ekscesów;-)
Bura faktycznie w Twoim wypadku to może być lada dzień- oby jak najdłużej;-) przynajmniej masz nauczkę , zapamiętasz , ze jesteś pod specjalnym nadzorem;-)

w uk masz jedna szanse na poznanie plci, skan w 20tyg.my nie chcierlismy wiedziec,chce niespodzianke przy porodzie. dla chlopca nie mam :( chlop anglik,wiec chcialam jakies uniwersalne,ale i tak mi sie nie podoba zadne,ani polskie ani angielskie.tzn sa fajne imiona, ale zadne az tak mnie nie zachwyca,ciezko bedzie,bo ponoc mam brzuch na chlopaka,cokolwiek to znaczy :)

reklama
Do góry