xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
czytajac twoje posty pocieszam sie,ze mnie przynajmniej nie swedzibiedactwo
hehe no widzisz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
czytajac twoje posty pocieszam sie,ze mnie przynajmniej nie swedzibiedactwo

a ja se teraz listy ogladalam i se przypomnialam ze Oliwka miala niespodzianke bo do konca nie wiedziala czy córa czy syn
Iza a ty termin masz jak Ewelina to szykuj sie
 Na hiszpańskim miałąm skurcze co 8 minut, ale ię rozlazły, i dobrze, bo ja jutro na prawdę na te rolki idę! Nie chce wyłazić to nie. Niech sobie siedzi w tym brzuchu jak Jonasz w wielorybie. Przynajmniej nikt mi nie beczy
 Na hiszpańskim miałąm skurcze co 8 minut, ale ię rozlazły, i dobrze, bo ja jutro na prawdę na te rolki idę! Nie chce wyłazić to nie. Niech sobie siedzi w tym brzuchu jak Jonasz w wielorybie. Przynajmniej nikt mi nie beczy
ja ostatnio mam wieczorami jakies takie swedziwki, ale nie barzo straszne i zawsze wtedy mysle o Tobie, ze sa jeszcze pare razy gorsze i dopiero musisz sie meczyc i jak bym tak mila to chyba bym zwariowala!!!!hehe no widzisz
więc trzymam kciuki i czekamy na wieścidziewczyny, mam coraz częstsze skurcze, co 5 minut i sporo śluzu z krwią... Zobaczymy czy coś z tego będzie... Trzymajcie kciuki!!! Żebym urodziła już oczywiście!!!

trzymaj siędziewczyny, mam coraz częstsze skurcze, co 5 minut i sporo śluzu z krwią... Zobaczymy czy coś z tego będzie... Trzymajcie kciuki!!! Żebym urodziła już oczywiście!!!
 będzie dobrze !!! nie zapomnij się pochwalić
 będzie dobrze !!! nie zapomnij się pochwalić 
ja sie nie szykuję. Odmawiam.Na hiszpańskim miałąm skurcze co 8 minut, ale ię rozlazły, i dobrze, bo ja jutro na prawdę na te rolki idę! Nie chce wyłazić to nie. Niech sobie siedzi w tym brzuchu jak Jonasz w wielorybie. Przynajmniej nikt mi nie beczy

dobre porownanie z tym jonaszem
wyglada na to, ze mamulica sie szykuje przed toba...pisala wlasnie na "samopoczuciu" , za ma skorcze co 5 min i czop odchodzi wiec moze ona nastepna w kolejce....
 no cóż.. jeszcze przedwczoraj bym się zdenerowała i zazdrościła, a teraz po prostu się dla Niej cieszę
 no cóż.. jeszcze przedwczoraj bym się zdenerowała i zazdrościła, a teraz po prostu się dla Niej cieszę   jak skurcze co 5, to to raczej na pewno to :-)
 jak skurcze co 5, to to raczej na pewno to :-)ja ostatnio mam wieczorami jakies takie swedziwki, ale nie barzo straszne i zawsze wtedy mysle o Tobie, ze sa jeszcze pare razy gorsze i dopiero musisz sie meczyc i jak bym tak mila to chyba bym zwariowala!!!!

i co tu ubrac? nawet rajstopy sa nie do wytrzymania.
 i co tu ubrac? nawet rajstopy sa nie do wytrzymania.