reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Karenki:) Bocian Ci do suwaczka powrócił:) Tylko podpis dezorientuje:)
Kasiula, to nieprzyzwoite, że chcesz mnie z taaakim stażem samą na forum zostawić??
U mnie im dalej tym mniej symptomów porodu.. Kłuje owszem, ale daje się wytrzymać.. Spać mogę.. Tylko energia ze mnie zeszła zupełnie..

reklama
Ewelia w sumie fajnie :-)
Ale czemu płakałyście?
Z szoku jak to wygląda czy ze wzruszenia ? :-)

Luzzzna no ja myślę, że też muszą naturalne porody zobaczyć, może nawet zbadac rozwarcie :-D:szok::tak: Oczywiscie zartuje z tym rozwarciem, chociaz kto wie na co oni im tam pozwalają :-)

Olica - ze wzruszenia jak malutka płakac zaczela:tak:
Luuuzna - przy naturalnym porodzie to chyba tym bardziej sa potrzebni:tak: tylko bardziej narazeni na nieprzyjemnosci w bolach rodzacej;-):cool2:

Karenki:) Bocian Ci do suwaczka powrócił:) Tylko podpis dezorientuje:)
Kasiula, to nieprzyzwoite, że chcesz mnie z taaakim stażem samą na forum zostawić??
U mnie im dalej tym mniej symptomów porodu.. Kłuje owszem, ale daje się wytrzymać.. Spać mogę.. Tylko energia ze mnie zeszła zupełnie..

hehehe dasz rade :) kochana ruszaj sie skacz biegaj na kolanach pochodz troche hehehe olejek rozany zakup :)

u mnie to w takich gfodzinach karmie bo tak się budzi

8,10,14,16,19,22,1,3,6

tak mniej wiecej co 2-3 h wychodzi
Gaja je dużo rzadziej, ale przybiera bardzo dobrze.. najtrudniejsza jest dla mnie noc, bo mała przesypia 6-7 godzin, i jak się budzę po takiej przerwie, to mój bufet waży chyba ze dwa kilo :eek: aż się boję, żebym mleka nie straciła... :dry:

Tylko energia ze mnie zeszła zupełnie..

41 tc... ciekawie to wygląda.. ale Twoje dziecko uparte :cool2:

reklama
Mnie nie było raptem jeden dzień i nie mogę nadrobić zaległości:)
Przeczytałam o Waszych przejściach z brakiem wód i niewydolnym łożyskiem i znowu strach mnie obleciał:-:)-:)-( Codziennie coś ze mnie wylatuje.. To nie jest nawet śluz, wygląda jak woda, żadna wkładka nie pomaga.. Czy to normalne przed porodem? Mam tak od tygodnia przynajmniej, ale wód płodowych mam podobno w normie..

Do góry