reklama
D
dziunka24.
Gość
Dzieki dziewczyny, glupio mi troche, ze sie tak mecze, ale to naprawde dziala. Tylko potrzeba czasu, bo sie nie uda od razu pierwszej nocy. Mi dzieki mojej wytrwalosci, Julia przesypiala conajmniej 5 godzin w nocy.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
w sumie jakby ne patrzeć to wymiotuję już od 5 tyg ciązyKamcia to widzę, że Ty już weteranką jesteś... a skurcze jak w Twoim wypadku?? Ja się teraz naczytałam i dziweczyny mi powiedziały, że to są objawy przedporodoweCiekawa jestem tylko ile one trwają
bo jak mam się tak męczyć tydzień to na bank się odwodnie :-(
więc jakieś 8 miechów będzie

a skurczy jakichkolwiek brak...
kłuje coś czasem w nocy, ściska boli... wieczorami również... ale czy to przedporodowe... to się okaże....;-)
E
etna36
Gość
dzięki za cieple slowa, ale, ja sie nie uspokoje puki ten cholerny remont sie nie skonczyetna36 nie płaczemy, nie płaczemy, troszke łez trzeba przecież na porodóweczke zostawić ;-) oczywiście chodzi mi o łzy ze szczcęści ana widok Maludszków ;-)

, i ja tu chyba dzisiaj urodzenooooooo,ps. czy ja dzis nie mam rzypadkiem dyzuru psychologa? cos mi chyba po tej ciazy sie przestawia![]()
on mi nawet telewizor wyniosl

,na szczesie przywiozl mi zapas ciastek i kapuste kiszona, ale i tak to da dzisiaj tu dymy
C
Cleo1981
Gość
5 godzin jezuuusiu marzenie teraz tyle pospaćDzieki dziewczyny, glupio mi troche, ze sie tak mecze, ale to naprawde dziala. Tylko potrzeba czasu, bo sie nie uda od razu pierwszej nocy. Mi dzieki mojej wytrwalosci, Julia przesypiala conajmniej 5 godzin w nocy.
jak się 2 uda to już luksus
To sie odpowiada, ze facet staje sie prawdziwym mezczyzna jak pierwsza rodzi sie corka ;-) przynajmniej tak w moich okolicach jest ;-)
O kurcze muszę powiedzieć to mojemu Tatkowi, ten to super męski musi być 4 córy heheheh;-);-)
anadri dzięki za rady, ojjjj tylko u mnie to tak wbić do główki wbije, ale żeby potem to realizować, to różnie bywa....W porównaniu z tamtym tygodniem już jest lepiej, , a w piciu melisy w ciąży to chyba biję rekordy heheh
Anadri może Ty minęłaś się z powołaniem ;-)
A Mary faktycznie ma ciężko, ale jeszcze troszkę czasu zostało, może jednak sie coś ruszy.........
2? ja jak mam pol godziny dla siebie w nocy to nie wiem czy zamknac oczy czy na siku wyskoczyc5 godzin jezuuusiu marzenie teraz tyle pospaćjak się 2 uda to już luksus
![]()

C
Cleo1981
Gość
Zawsze możesz przysnąć na te pół godzinki na kibelku2? ja jak mam pol godziny dla siebie w nocy to nie wiem czy zamknac oczy czy na siku wyskoczyc![]()

reklama