reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
ETNA takie chwile chyba mozna wziąć tylko na przeczekanie
Najważniejsze , ze masz kapuchę i ciacho
ANADRI FAKTYCZNIE TWOJE DZISIEJSZE POSTY SĄ NASIĄKNIĘTE PSYCHOLOGIĄ;-)
Kurcze po tym spacerze młody znowu dostał szału
zaraz wyjdzie mi dołem , albo pępkiem;-)
Najważniejsze , ze masz kapuchę i ciacho
ANADRI FAKTYCZNIE TWOJE DZISIEJSZE POSTY SĄ NASIĄKNIĘTE PSYCHOLOGIĄ;-)
Kurcze po tym spacerze młody znowu dostał szału
zaraz wyjdzie mi dołem , albo pępkiem;-)
C
Cleo1981
Gość
No tak , trzeba się czegos podtrzymać bo jeszcze bys wpadła dopiero by byłoglowa na zlew i mnie nie ma
![]()
ale mnie na głupoty zebrało dziś.Chyba z radości że kasa za niewykorzystany urlop wpłynie na konto
Jak ja pomyślę, że mnie też czeka taka nocna przeprawa z maleństwem, to zastanawiam się jak ja sobie dam radę z niespaniem...
Kochane moje, wrociły mi dolegliwości z pierwszego trymestru... Znowu się zapowietrzam (miałam 2 tygodnie spokoju), nie dam rady jeść mięsa i tylko mleko i przetwory mleczne wchodzą w rachubę, no i warzywa i owoce... Na dodatek często mam zawroty głowy, częste wizyty w toalecie na "2", które nie zawsze są "zwarte" a czasami wręcz "rozluźnione"... Brzuszek mi się stawia, ale nie boleśnie... Nie wiem czy to moja psychika tak zablokowała małą czy jej naprawdę na świat się nie spieszy...
Kochane moje, wrociły mi dolegliwości z pierwszego trymestru... Znowu się zapowietrzam (miałam 2 tygodnie spokoju), nie dam rady jeść mięsa i tylko mleko i przetwory mleczne wchodzą w rachubę, no i warzywa i owoce... Na dodatek często mam zawroty głowy, częste wizyty w toalecie na "2", które nie zawsze są "zwarte" a czasami wręcz "rozluźnione"... Brzuszek mi się stawia, ale nie boleśnie... Nie wiem czy to moja psychika tak zablokowała małą czy jej naprawdę na świat się nie spieszy...

dziubasek08
Fanka BB :)
na taki rytm dnia maluszka przepis jest fajny w tej książce, którą kiedyś dziewczyny rozsyłały "język niemowląt" podobno grunt to rutyna i właśnie stanowcze znaki oddzielające dzień od nocy, tak jak pisze dziunka. Może teraz zaczniecie lekturkę przy karmieniu maleństw
)) Fakt, ja jeszcze nie skończyłam jej czytać.
dziubasek08
Fanka BB :)
stawiam na to, że jednak spieszyJak ja pomyślę, że mnie też czeka taka nocna przeprawa z maleństwem, to zastanawiam się jak ja sobie dam radę z niespaniem...
Kochane moje, wrociły mi dolegliwości z pierwszego trymestru... Znowu się zapowietrzam (miałam 2 tygodnie spokoju), nie dam rady jeść mięsa i tylko mleko i przetwory mleczne wchodzą w rachubę, no i warzywa i owoce... Na dodatek często mam zawroty głowy, częste wizyty w toalecie na "2", które nie zawsze są "zwarte" a czasami wręcz "rozluźnione"... Brzuszek mi się stawia, ale nie boleśnie... Nie wiem czy to moja psychika tak zablokowała małą czy jej naprawdę na świat się nie spieszy...![]()
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
anadri do później :-) jak jeszcze będę

reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
U mnie już troszkę lepiej:-) choć biegunka dalej troszkę jest...
Jest jeden plus tego wszystkiego... Na porodówce chociaż będę miała puste jelita i nie zrobie k... podczas porodu
Która się dziś szykuje na porodówke?? Bo ja nie jestem pewna... :-(
Jest jeden plus tego wszystkiego... Na porodówce chociaż będę miała puste jelita i nie zrobie k... podczas porodu
Która się dziś szykuje na porodówke?? Bo ja nie jestem pewna... :-(