mamulica
Fanka BB :)
DZIEWCZYNY MARY urodziła!!! Dałam na informacjach!!!
Ale się cieszę!!!
Ale się cieszę!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
katrenki czuje sie juz dobrze.mala też ok,śpi po 3-4 godz,więc ma trochę czasu dla siebie i troche odespała te 4 doby bez snu. Napewno niedługo sie odezwie na forum

Jak na razie mam malo czasu na internet, ale bede sie starac jak najczesciej zagladac na bb. Widze ze ostatnie dni to wysym na dzieciaczki
Pozdrawiam was serdecznie i zycze szybkich i bezbolesnych porodow 
ide sie tez połozyc ... spokojnej nocki dla Was i Waszych maluszków;-)

Mam nadzieje ze sie rozkreci na maksa i na porodowke pojade. Trzymajcie kciuki zeby to nie byl falszywy alarm.
tak mnie wzielo na spanie ze polozylam sie na moment i zasnelam jak mops..po wczorajszej ciezkiej samotnej nocy i i porodzie
chce sie z wami podzielic wszystkim ale nie mam na to zbyt duzo sil dzis...jak narazie udalo mi sie wkleic zdjatka na watku z maluszkami
a reszta jutro
no dziewczyny..to ktora urodzila 14 rowniez oprocz mary??:-)a ktora sie szykuje na wspanialego 15??
i wszystkie inne mamy..ktorych nie doczytalam no i powodzenia dla tych..ktore sie kolejne szykuja do porodu:-)
tylko nie tak bolace jak te ostatnie
slabo mi troche..ale to normalna rzecz..wiec co bede narzekac
najwazniejsze ze juz w domciu jestesmy:-)