reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Dziewczyny witam ponownie:tak:..
Miałam ropnia prawej piersi i wylądowałam w szpitalu..
Ale szczerze, nie życzyłabym tego zadnemu wrogowi..
W piątek rano mnie przyjeli do szpitala i koło 12.00 miałam zabieg - pod narkozą..:-(Ropy tam było, co nie miara..potem ponownie czyścili mi to w sobotę i w niedzielę - też pod narkozą..Po każdym wybudzeniu-ból maskryczny..:szok::-(Dzisiaj rano przyszedł chirurg, który mi to robił i powiedział, że wypisujemy..ściagnął opatrunek i..na żywca wyciągnął z tej rany gaziki (a to jest taka dziura nad brodawką)..szyć tego nie bedą, musi się samo zasklepić..teraz juz "tylko" zmiana opatrunku..Mała od piątku na sztucznym, ja juz karmić jej nie mogę..Nie moge tez na razie jej nosić:-:)-(..a to boli - psychicznie..nie no, ogólnie masakra..
współczuje :-(
lekarze nie są delikatni wiem jak mi ściągali opatrunki po laparoskopii:wściekła/y: dlatego Dużo Zdrowia ci życzę i szybkiego powrotu do formy ;-)

reklama
Witajcie mamusie ;-) ja w koncu zdrowa, ostro mnie wzielo tej zimy:confused2:
czekam juz na wosne. mozna oszalec przeebijajac sie wozkiem przez zasniezone chodniki:angry:
jak minely Wam walentynki? my wybralismy sie na spacerek, potem dobry obiad w domu i synek zasnal szybko wiec i my mielismy mily wieczor:-D

polecam strone www.mamatezmoze.pl mozna tam znalezc wiele ciekawych informacji
No to witamy wsrod "zdrowych" :-p
wozkiem to nie ma co nawet sie wychylac, ja polecam chuste, dziaj bylismy z Pawełkiem 40 min w lesie, maly szybko zasnal i bylo fajnie

Ja tez walentynki spedzilam bardzo romantycznie:-)

Z dziewczynami na chacie Zobacz załącznik 205913
To byly nie zapomniane walentynki pełne wspomnien i antykoncepcji :laugh2:

maxweel bidulko...
Moja siostra cioteczna też miała ropnia ale jej nacinali i wyciskali i kazali karmić tą chorą piersią. Inna znowu też miała ale jej nie kazali karmić tą piersią. Kurczę nie wiem co lekarz to inna opinia. A nie możesz chociaż trochę karmić drugą?
Kurczę skąd ten ropień u Ciebie kochana po 3 msc? Może maleństwo Ci źle ściągało, ojajajajajaj

reklama
Do góry