reklama
E
etna36
Gość
etna, ja dobrze widzę, ze Wam pierwsza dwójeczka idzie? hehe śmiesznie...
A skad ja mam wiedziec ktory ja mialam zaznaczyc jsk ja sie na tym nie znam , tak na oko zaznaczylam, jak masz 5 min to chodz na czata
katarzyna1983
Fanka BB :)
witam dziewczyny dawno mnie nie bylo... nasza Zuzia strasznie jest zajmujaca...
ale mam nadzieje ze zaczne wszystko lepiej ogarniac... bo czasami ladujemy bez obiadu itp...
tak czy inaczej pozdrawiam Was mocno...
ps. mam pytanie czy ktorac z Wam moze moglaby mi kupic cos w mothercare i wyslac poczta? prosilabym o odpowiedz wiadomoscia....
bo nie wiem czy odpowiedz postem by mi nie umknela ....
ale mam nadzieje ze zaczne wszystko lepiej ogarniac... bo czasami ladujemy bez obiadu itp...
tak czy inaczej pozdrawiam Was mocno...
ps. mam pytanie czy ktorac z Wam moze moglaby mi kupic cos w mothercare i wyslac poczta? prosilabym o odpowiedz wiadomoscia....
bo nie wiem czy odpowiedz postem by mi nie umknela ....
Kingula82
Fanka BB :)
gratulacje pierwszego zabka o) No i powodzenia z zasypianiemWitamy!!!
Z tymi alergiami to straszne rzeczy, które dziecko tego nie ma
U naas pierwszy zabek dzisiaj idzie no i maly od 50 min zasypia w nowym lozeczku, moze w koncu sie uda![]()
kilolek
podwójna listopadowa mama
Sorki, nie miałam jak. Zaglądam z doskoku jak mam momencik tzn jak A. do kibelka się ruszy, bo inaczej to swojego kompa nie odstąpi...A skad ja mam wiedziec ktory ja mialam zaznaczyc jsk ja sie na tym nie znam , tak na oko zaznaczylam, jak masz 5 min to chodz na czata
E
etna36
Gość
Dziekujemygratulacje pierwszego zabka o) No i powodzenia z zasypianiem)

Z usypianiem sie udalo, zasnal w nowym lozeczku, ale byl w szoooku, nie ma jak kolyska

Co za wstretny maż, chciałam cie podpytac o te przerwy na karmienie w pracy, ile mi przysluguje jak pracuje 26 godz w tyg i czy wogole mi przyslugujeSorki, nie miałam jak. Zaglądam z doskoku jak mam momencik tzn jak A. do kibelka się ruszy, bo inaczej to swojego kompa nie odstąpi...![]()
kilolek
podwójna listopadowa mama
przysługuje Ci godzina dziennie o ile pracujesz kazdego dnia wiecej niz 4 godzinyDziekujemy, ale nie wiem ktory numer ma ten nasz zabek, jest na dole i pewnie jedynka, po jego lewej stronie
Z usypianiem sie udalo, zasnal w nowym lozeczku, ale byl w szoooku, nie ma jak kolyska
Co za wstretny maż, chciałam cie podpytac o te przerwy na karmienie w pracy, ile mi przysluguje jak pracuje 26 godz w tyg i czy wogole mi przysluguje
A
aga4444
Gość
współczuję wyobrażam sobie co musiałaś przeżyć:-(Przy okazji pożalę się Wam, ze moje dziecko wpadło dzis pod samochód :-(nic mu się nie stalo i specjalnie sie nie przejął. Za to ja zdarłam sobie gardło wrzeszcząc jak wariatka ipozdzierałam kolana (jak, nie pytajcie, bo byłam w szoku) w kazdym razie sytuacja wygladała jakoś tak - maska samochodu, moje dzieco i ja na kolanach... po tym jak dolecialam z tym wrzaskiem.poryczałam się, natłuumaczyłam sie dziecku co się stalo,z ę nie można, bla, bla, bla a on co "dobrze" i poleciał dalej, nie patrząc na nic![]()
witamy nową koleżankę:-):-)cześć dziewczyny widzę że się zgapiłam ale nie było czasu na forum niestety. moja Jagoda jest 28.11.2009. w Środę 5 miechów skończy a od tygodnia twierdzą że alergiczka...sama nie dam rady muszę z kimś w temacie gadać. bo mój M to wiem mniej niż ja.
gratuuulacje!!!!:-):-):-):-)Witamy!!!
Z tymi alergiami to straszne rzeczy, które dziecko tego nie ma
U naas pierwszy zabek dzisiaj idzie no i maly od 50 min zasypia w nowym lozeczku, moze w koncu sie uda![]()
E
etna36
Gość
przysługuje Ci godzina dziennie o ile pracujesz kazdego dnia wiecej niz 4 godziny
no teoretycznie jak 26 podzielisz na 5 dni to wychodzi ponad 5 godzin, ale czasami mam mniej z 4, a czasami wiecej jednego dnia, a do jakiego wieku mozna z tego prawa korzystac? i czy musze miec jakies zaswiadczenie od lekarza
reklama
marzena.ch
szczęśliwa mama Amelki :)
Dzien dobry :-)
ja jak zwykle wpadam i wypadam...
Znowu długo mnie nie było, Amelka znowu chora a to się ciągnie już 4 tydzień tutaj w NL służba zdrowia to o kant **** już nie chodzimy do naszego lekarza rodzinnego tylko od razu do szpitala alde co z tego jak z niego wracamy z kroplami do nosa. Z mała jest coraz gorzej, od kaszlu mi się dusi, wymiotuje, i te pampersowe sprawy tez nie takie jak powinny bć. Mi juz rece opadaja sama probuje cos dziąłać ale jak to nie pomoże to wracam do pl i tam pojde do lekarza bo tu mi sie dziecko wykonczy a ja razem z nią...
dziecko sine od kaszlu a lekarze mowią że zzdrowa jest
juz nawet nie chce mi sie do nich chodzić bo z każda wizyta mam ochote potrząsnąć nimi ...
znowu musze uciekac Ameluś płacze. Wpade w wolniejszej chwili ...
buziaki dla wszystkich smyków :-)
ja jak zwykle wpadam i wypadam...
Znowu długo mnie nie było, Amelka znowu chora a to się ciągnie już 4 tydzień tutaj w NL służba zdrowia to o kant **** już nie chodzimy do naszego lekarza rodzinnego tylko od razu do szpitala alde co z tego jak z niego wracamy z kroplami do nosa. Z mała jest coraz gorzej, od kaszlu mi się dusi, wymiotuje, i te pampersowe sprawy tez nie takie jak powinny bć. Mi juz rece opadaja sama probuje cos dziąłać ale jak to nie pomoże to wracam do pl i tam pojde do lekarza bo tu mi sie dziecko wykonczy a ja razem z nią...
dziecko sine od kaszlu a lekarze mowią że zzdrowa jest

znowu musze uciekac Ameluś płacze. Wpade w wolniejszej chwili ...
buziaki dla wszystkich smyków :-)