reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

nie nalezy mi sie zasiłek, bo teraz pracuję na pół etatu a u nas by dostać zasiłek trzeba ostatni rok przepracowac na pełny etat.
Zapomogi nie sądzę bym dostała, bo biopra pod uwagę zarobki z całego roku, a dopóki nie straciłąm pracy było ok, do tego my oboje w budżetówce wiec 13-tki dochodzą i wychodzi nieźle.
W lipcu powinniśmy dostać zwrot z podatku to choć jakiś grosz będzie ale to i tak nie wystarczy, bo wiadomo trzeba myśleć perspektywicznie i na kilka miesięcy kase podziellić.
Od wrzesnia prace mam, nawet 3 na chwilę obecną i nie moge się zdecydować :D wszędzie mówię, ze zastanowię się do końca miesiąca, moze jeszcze cos lepszego dostanę. Ale to dopiero od wrzesnia.

reklama
Kochana , ale masz jakąś perspektywę . To nie taka beznadzieja. Tyle juz przetrzymałąś to do wrzesnia dasz rade. pewnie łatwo sie mowi...

Kilolek kiragold o allegro wspomniała.Może posprzedawaj ciuszki jakich już nie potrzebujesz co??albo inne rzeczy??zawsze jakiś grosz wpadnie:-)

no już nie bardzo mam co
A. komiksy na allegro sprzedaje, trochę mu pomagam ale kiepsko ostatnio idzie. Przez 2 lata szło super, a teraz się już chyba rynek nasycił. A mieszkanie tonie w komiksach!!! Może macię chęć na pierwsze wydania kolekcjonerskie w oryginale oczywiście??? hehe

a tak wogóle to...

Mamy dzisiaj 6 miesięcy :happy2:
100 lat dla VICKY :-):-)
boże dziewczyny jak czytam jaka u was pogoda to normalnie mam załamkę:-:)-(
co prawda u nas wczoraj ale dopiero tak od 12 słońce świeciło ale nie zą tak żeby w krótkim rękawku chodzić, no i jak nie ma być powodzi jak u nas od 01.05 leje i leje i leje i leje :-:)-:)-:)-( może 2 dni słońca były:-:)-:)-:)-(

Dziewczyny nie wiem czy byl poruszany taki temat. ;-) Moze znacie jakies sposoby zarabiania przez internet?? Nie mysle oczywiscie o "kokosach" ale dorobieniu pare grosze na tzw waciki :-)
Ilona, nie wiem czy słyszałaś o Bettaware..fajna sprawa, ja się wkręciłam i od kwietnia się w to bawię..Angielska firma z różnymi "duperelami" przydatnymi w domu..Fajne tam jest to, że wystarczy, że zamówisz za dowolną kwotę raz w roku - oczywiście można częściej.Pokazujesz katalog rodzince czy koleżankom i znajomym - zamawiasz produkty, za które masz rabat 30%.Więc te 30% można powiedzieć, że ląduje w Twojej kieszeni..
Jak byś chciała więcej szczegółów, to napisz mi na PW. Ja Ci chętnie odpowiem:-)..

Ilona, nie wiem czy słyszałaś o Bettaware..fajna sprawa, ja się wkręciłam i od kwietnia się w to bawię..Angielska firma z różnymi "duperelami" przydatnymi w domu..Fajne tam jest to, że wystarczy, że zamówisz za dowolną kwotę raz w roku - oczywiście można częściej.Pokazujesz katalog rodzince czy koleżankom i znajomym - zamawiasz produkty, za które masz rabat 30%.Więc te 30% można powiedzieć, że ląduje w Twojej kieszeni..
Jak byś chciała więcej szczegółów, to napisz mi na PW. Ja Ci chętnie odpowiem:-)..
a powiedz mi jest mozliwosc obejrzenia katalogu przez net ? albo moze na kompie masz? bo na stronie to słabo widac ;/ tzn widac rysunki a opisu juz nie

reklama
biedulka..
współczuję Ci , bo wiadomo że mówi się że coś się wymyśli ale nie zawsze....
ale powiem Ci że u nas też nie za ciekawie...
bo tyle opłat teraz , za chatę , za prąd, znów za auto musimy ubezpieczenie wykupić, a tu dzień dziecka i też trzeba coś kupić
a u nas pracuje tylko D a ja jetem narazie na wonlybm bezpłatnym bo ani nie mam z kim małej zostawić ani D niema wolnego żebym mogła chociaż 1 dzie iść do pracy...
macieżyńskie się też skończyło i lipa... :sorry:
a coś trzeba konmbinować...

Do góry